”Prima doamnă a Bucureștiului”, vasluianca Mirabela Grădinaru, este mamă pentru a doua oară! Tatăl, Nicușor Dan, în extaz!

0
643
Sursa foto Facebook Nicusor Dan

Nicușor Dan este în culmea fericirii după ce partenara sa de viață, vasluianca Mirabela Grădinaru, a născut joi, într-un spital de stat din București. Primarul general al Capitalei a devenit tată pentru a doua oară. Soția politicianului i-a dăruit primarului general al Capitalei un băiețel perfect sănătos, care a venit pe lume la Spitalul Filantropia, aflat în Administrația Spitalelor și Serviciilor Medicale București.

„Miracolul s-a produs din nou. Sunt fericit să vă anunț nașterea băiețelului nostru. Mulțumesc Mirabelei, care în toate lunile astea s-a ocupat de tot, eu fiind de la 9 la 9 la primărie, inclusiv multe week-end-uri, și și-a asumat să o facă în continuare. 

Mulțumesc profesorului Peltecu și echipei de medici de la Filantropia pentru profesionalismul și afecțiunea cu care ne-au însoțit în acest parcurs.
Sănătate tuturor!”, a scris Nicușor Dan pe Facebook. 

Cu șase ani în urmă, în mai 2016, Nicușor Dan și Mirabela Grădinaru deveneau părinți, după ce s-a născut Aheea, o fetiță superbă. Mirabela și Nicușor au pus, la Vaslui, pe strada I.L.Caragiale, acolo unde a copilărit soția primarului general al Capitalei, bazele partidului Uniunea Salvați România, actualul partid parlamentar. Cei doi s-au cunoscut la București, în 2005, pe când tânăra mamă era studentă la Geografie.

Vă dorim să aveți sănătate și să vă creșteți copiii în pace și fericire!

Print Friendly, PDF & Email

Părerea ta este importantă pentru noi. Comentează aici!