Tupeu dă București! O familie de șmecheri de Capitală a sfidat toată Poiiția Rutieră din Vaslui!

0
1363

O familie din București a reușit o performanță greu de crezut, după ce a sfidat Poliția Județului Vaslui în cel mai sfidător mod posibil. În seara zilei de sâmbătă, la ora 20.20, polițiștii Secției 1 Poliției Rurală Vaslui, din cadrul Poliției Municipiului Vaslui, aflați în exercitarea atribuțiilor de serviciu în zona intersecției drumului național DN2 F cu drumul județean DJ 159, în comuna Pungești, județul Vaslui, au oprit în trafic, pentru control, un autoturism înmatriculat în municipiul București, condus de către un bărbat în vârstă de 42 de ani, din București.

Procedând la efectuarea de verificări, polițiștii au constatat faptul că acesta are dreptul de a conduce vehicule suspendat. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de”conducerea unui vehicul fără permis de conducere”. Dar, cum șmecherii din București cred că la Vaslui s-a răsturnat căruța cu proști, ce credeți că a făcut șmecherul de Capitală?

O jumătate de oră mai târziu, același echipaj de poliție a depistat, în trafic, autoturismul sus-menționat, în zona localității Bleșca, comuna Ivănești, județul Vaslui. Acesta era condus de o femeie de 49 de ani, din municipiul București, care nu poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

În cauză, a fost întocmit un nou dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de”conducerea unui vehicul fără permis de conducere”. Halal, șmecherie!

Print Friendly, PDF & Email

Părerea ta este importantă pentru noi. Comentează aici!