Se cere DEMISIA unui important președinte PSD din zona Moldovei! Este prea mare scandal, din cauza podului prăbușit!

0
476

O suspendare din funcția de președinte PSD Neamț pe perioada anchetei ar detensiona în acest moment situația, spune liderul PSD, Marcel Ciolacu, după prăbușirea podului de la Luțca.

„Nu știu cui să-i cer mai repede explicații… constructorului, președintelui Consiliului Județean, ISC, Ministerului Dezvoltării?… Părerea mea e că ancheta trebuie să se desfășoare rapid. Am înțeles că există o solicitare, am vorbit cu Sorin Grindeanu, ca și la nivelul CNAIR să se facă o expertiză rapidă. Am văzut implicarea prim-ministrului. Din punct de vedere politic, am vorbit cu dl. Arsene… Consiliul Județean este beneficiarul, dar nu cel care urmărește fazele de proiectare sau expertize. Eu cred că dl. Arsene are maturitatea politică – eu știu că e un bun coleg – și pe perioada anchetei cred că o suspendare din funcția de președinte PSD Neamț ar detensiona situația în acest moment, până vor veni rezultatele anchetei”, spune Marcel Ciolacu.

Nu este prima oară când Marcel Ciolacu spune că așteaptă o „decizie politică” din partea președintelui Consiliului Județean Neamț. În aprilie 2022, președintele PSD, Marcel Ciolacu, spunea că a discutat cu președintele Consiliului Județean Neamț, Ionel Arsene, după condamnarea sa la 8 ani și 4 luni de închisoare, și a precizat că așteaptă „decizia sa politică”.

„Am avut o discuție cu domnul Arsene, ca doi colegi, ca doi camarazi. Nu era într-o situație convenabilă. În următoarele zile voi avea o conversaie în privința deciziei sale politice. Corect și colegial este să aștept o decizie politică a domnului Arsene. E mult prea proaspătă decizia instanței. Urmează să avem alte discuții”, a spus președintele PSD.

Întrebat, în continuare, dacă în lipsa unei decizii din partea lui Arsene, va decide el excluderea din PSD, după condamnare, Ciolacu a spus că „nu e un moment fericit nici pentru domnia sa, nici pentru familia domniei sale, nici pentru partid”.

Președintele Consiliului Județean Neamț, Ionel Arsene, a fost condamnat, în primă instanță, la 8 ani și 4 luni de închisoare, decizia fiind a magistraților Tribunalului Bacău. 

Print Friendly, PDF & Email

Părerea ta este importantă pentru noi. Comentează aici!