Ghidul bonusurilor la cazinou în 2022

1
535

Dacă ești o persoană care preferă să joace la sloturile online în locul celor fizice atunci cu siguranță că vrei să beneficiezi de bonusurile pe care toate cazinourile le oferă. Un avantaj considerabil pentru cazinourile online este că le oferă jucătorilor posibilitatea de a testa unele dintre jocuri gratuit. Aceste bonusuri pot să fie oferite sub diferite forme în funcție de cazinoul pe care îl alegi. Este important să înțelegi cum funcționează fiecare tip de bonus înainte de a-l accesa. Poți juca la sloturi gratis pentru un număr destul de mare de rotiri cu ajutorul bonusurilor. Să vedem totuși care sunt câteva bonusuri de care poți și tu beneficia și la ce trebuie să ai grijă.

De ce se oferă bonusuri la cazinou

Motivul principal pentru care cazinourile oferă bonusuri nu este pentru că sunt gata să arunce cu banii și să ajute cât mai mult jucătorii, ci vor să atragă cât mai mulți jucători la jocurile lor. Cazinourile speră că în cazul în care tu ești mulțumit de jocurile pe care ei le oferă, precum și de bonusurile lor să vrei să continui să joci. În cazul în care te-au făcut să continui să joci, atunci vei fi nevoit să îți folosești și banii tăi, acesta fiind și scopul principal al bonusurilor. Cazinourile știu deja că dacă tu te vei simți bine vei dori să continui.

Jucătorii noi care nu au jucat încă la un cazino online cu siguranță că vor dori să testeze gratuit jocurile pe care cazinoul le oferă. Există și jucători mai vechi care vor să încerce și alte jocuri fără să fie nevoie să depună bani. Din acest motiv cei de la cazino au creat diferite tipuri de bonusuri, fiecare dintre acestea oferind avantaje diferite. Dacă ești norocos, este posibil să te joci pe banii oferiți de către cei de la cazino pentru un timp destul de lung.

Bonusuri gratis fără depunere

Dacă vrei să începi să joci la un cazino pe care nu l-ai încercat te sfătuiesc să cauți bonusurile gratuite fără depunere. Aceste tipuri de bonusuri oferă jucătorilor bani gratuit pentru a juca până la un anumit punct. Un bonus fără depunere îți permite să încerci câteva jocuri sau chiar câteva site-uri fără să ai vreun risc asociat. De obicei acest bonus se oferă jucătorilor care încă nu au un cont creat pe acea platformă și le va fi oferit odată ce s-au înregistrat. Pentru a putea crea un cont nou în primul rând vei avea nevoie de o adresă de email validă și care să nu fie deja înregistrată în sistem.

Deși aceste bonusuri fără depunere sună, în teorie, foarte bine este important să citești termenii și condițiile care sunt asociați acestora. Cea mai mare problemă a acestor bonusuri este când vine vorba de câștiguri. În cazul în care ai reușit să faci și mai mulți bani din banii oferiți gratuit de către cei de la cazino, pentru a putea să îi scoți o să fie nevoie să depui și tu o sumă de bani. Fiecare cazino are și o limită cu privire la ce suma minimă sau maximă poți să scoți.

Ai mare grijă atunci când alegi cazinoul de la care să beneficiezi de o astfel de ofertă. Rareori o să găsești cazinouri ce să ofere mai mult de 3-400 de dolari bonus gratuit. În cazul în care un cazino pretinde că îți oferă câteva mii de dolari fără să depui vreun ban cel mai probabil este o țeapă. De cele mai multe ori fie îți vor fura datele personale aceste site-uri, fie nu te vor plăti atunci când ai câștigat.

Bonusurile fără depunere pot să fie oferite și sub diferite forme. Unele cazinouri îți oferă un cod de bonus pe adresa de email atunci când îți creezi un cont. Codurile însă au și un anumit timp de valabilitate, astfel că va fi nevoie să citești cu atenție toate informațiile ce ți se oferă pe email. Unele cazinouri îți oferă bonusul sub formă de rotiri gratuite. Fii atent, însă, pentru că rotirile gratuite sunt oferite numai pentru un singur joc anume. De aceea, în cazul în care vei vrea să transferi rotirile gratuite spre un alt joc nu vei putea să o faci. Bonusurile ce se oferă sub formă de bani vor fi valabile numai pentru jucătorii ce au un cont nou la cazino, însă rotirile gratuite pot să fie oferite periodic chiar și pentru cei care au deja un cont activ.

Bonusuri cu depunere

Cazinourile vor ca și jucătorii care decid să cheltuie bani pe site-urile lor să primească și ceva în schimb. Jucătorii noi care decid să depună bani pot să se bucure de bonusurile cu depunere ce le vor oferi, pe lângă sumele depuse de ei, un anumit procentaj din banii pe care i-au depus. Totuși, câștigurile pe care le vei putea face cu ajutorul banilor oferiți de către cei de la cazino au o limită. La fel ca în cazul altor bonusuri este important să citești termenii și condițiile impuse de către cei de la cazino.

Bonusuri cu limită de timp

De cele mai multe ori atunci când există o anumită sărbătoare internațională sau este vreun eveniment important cei de la cazino vor lansa oferte cu limită de timp. Din fericire astfel de oferte o să fie valabile pentru toți jucătorii, nu doar pentru cei noi. Exact ca în cazul bonusurilor cu sau fără depunere trebuie să citești cu atenție termenii și condițiile. Unele promoții îți vor cere ca înainte de a retrage câștigurile să dai înapoi banii gratuiți sau rotirile pe care ți le-a oferit cazinoul. Alte promoții îți vor cere să atingi o anumită sumă pariată înainte de a putea să îți retragi câștigurile.

Concluzie

Așadar, în cazul în care ești un jucător nou sau vrei să îți creezi un cont nou pe un anumit site de cazino online te sfătuiesc să consulți mai întâi și lista cu bonusuri și oferte valabile. Cu ajutorul acestora vei primi un mic avantaj când începi să pariezi.

Print Friendly, PDF & Email

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.