Șapte șoferi au rămas fără permise, în noaptea de sâmbătă spre duminică! Filtre în tot județul Vaslui!

0
223

          În noaptea de sâmbătă spre duminică, polițiștii rutieri și de ordine publică, din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Vaslui, împreună cu specialiști din cadrul Registrului Auto Român, au acționat pe drumurile publice din județul Vaslui, pentru creșterea gradului de disciplină rutieră și pentru depistarea conducătorilor de autovehicule aflați sub influența băuturilor alcoolice sau a drogurilor.

             În cadrul activităților desfășurate de cei 20 de polițiști participanți, au fost verificate peste 200 de vehicule, legitimate peste 220 de persoane și aplicate 39 de sancțiuni contravenționale, în valoare de peste 25.000 lei, pentru încălcări ale O.U.G. nr. 195/2002 (privind circulația pe drumurile publice).

De asemenea, au fost reținute 7 permise de conducere și retrase 5 certificate de înmatriculare.

             Principalele cauze care au condus la reținerea permiselor de conduce au fost : consumul de alcool (3), depășirea limitei de viteză (2), nerespectarea indicațiilor polițistului (1) și nerespectarea regulilor de circulație la trecerea la nivel cu linia de cale ferată (1).

             De asemenea, a fost constatată și săvârșirea cinci infracțiuni la regimul rutier, respectiv ”conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe” (3)  și ”conducerea unui vehicul fără permis de conducere” (2).

Print Friendly, PDF & Email

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.