La 19 ani, un tânăr din Fâstâci a dat o spargere ca-n filme! A distrus camera de supraveghere, crezând că nu va fi văzut de proprietar!

0
582

Poliţiştii Secției 2 Poliție Rurală Vaslui, din cadrul Poliției Municipiului Vaslui, au reținut un tânăr, în vârstă de 19 ani, din comuna Cozmești, bănuit de săvârșirea infracțiunilor de furt calificat și distrugere, fapte produse în noaptea de 4 spre 5 august, în satul Fâstâci.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii vasluieni au stabilit faptul că, în data de 4 august 2022, la ora 23:00, persoana bănuită de comiterea infracțiunii ar fi pătruns, prin efracție, într-o gospodărie nelocuită, din localitatea Fâstâci, de unde ar fi sustras bani și bunuri de valoare. Totodată, aflat în locuință, tânărul ar fi distrus o cameră de supraveghere.

Prejudiciul estimat la 4.000 de lei a fost recuperat în proporție de 75%.

În data de 6 august 2022, ca urmare a administrării probatoriului, față de tânărul cercetat a fost luată măsura reținerii, pe o perioadă de 24 de ore. Ulterior, acesta a fost prezentat Judecătoriei Vaslui cu propunere de arestare preventivă, instanța a admis propunerea și a emis mandatul de arestare preventivă, pentru 30 de zile.

Cercetările sunt continuate de către polițiști, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Vaslui, în vederea stabilirii și probării întregii activități infracționale.

Print Friendly, PDF & Email

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.