Minor din Murgeni, reținut după ce a provocat un grav accident rutier pe DN 24A! Două persoane, din Epureni și Zorleni, au ajuns la spital!

2
1848

Polițiștii din cadrul Poliției Orașului Murgeni Vaslui au reținut un minor, în vârstă de 16 ani, din orașul Murgeni, bănuit de săvârșirea infracțiunilor de ”vătămare corporală din culpă”, ”conducerea unui vehicul fără permis de conducere” și ”părăsirea locului accidentului ori modificarea sau ștergerea urmelor acestuia” după ce, aflat la volanul unui autoturism, ar fi fost implicat într-un eveniment rutier, în data de 6 august 2022.

La data de 6 august 2022, la ora 13.49, Poliția Orașului Murgeni a fost sesizată, prin S.N.U.A.U. 112, cu privire la producerea unui eveniment rutier, pe drumul național DN 24A, în proximitatea satului Epureni.

În accident au fost implicate două autoturisme și au suferit vătămări corporale două persoane (bărbat de 32 de ani din localitatea Bârlălești, comuna Epureni, și o femeie de 21 de ani din localitatea Popeni, comuna Zorleni), acestea fiind transportate la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

După producerea evenimentului rutier, unul dintre conducătorii autoturismelor implicate, ce se deplasa din direcția Bârlad spre Murgeni, a părăsit locul producerii accidentului fără încuviințarea polițiștilor. Ulterior, acesta a fost depistat și identificat de către polițiști, în localitatea Schineni, orașul Murgeni. Nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Duminică, pe 7 august, în baza probatoriului administrat, polițiștii din Murgeni l-au reținut pe conducătorul auto, pe o perioadă de 24 ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ”vătămare corporală din culpă”,”conducerea unui vehicul fără permis de conducere” și ”părăsirea locului accidentului ori modificarea sau ștergerea urmelor acestuia”.

În cursul zilei de luni, 8 august 2022, minorul va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Bârlad, cu propunerea emiterii unei măsuri preventive.

Cercetările sunt continuate de către polițiști, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Bârlad, în vederea stabilirii și probării întregii activități infracționale.

Print Friendly, PDF & Email

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.