Băceștiul FIERBE, zeci de mascați și jandarmi intervin ACUM! Două clanuri de romi sunt pe punctul de a se ÎNCĂIERA în centrul satului!

2
6612

Zeci de mascați și jandarmi sunt dislocați, în acest moment, în centrul satului Băcești, acolo unde două clanuri sunt la un pas de o încăierare generală, care se poate lăsa cu victime omenești.

Scandal monstru, în aceste momente, în centrul satului Băcești, acolo unde peste 100 de romi, din două clanuri, sunt pe punctul de a se încăiera, cu urmări dramatice. Se pare că starea de război din Băcești a pornit de la un imobil pe care ambele clanuri îl revendică. Membrii unuia dintre clanurile combatante au aruncat cu pietre și au distrus mașina clanului rival. În scandal sunt implicate clanurile Șefulică și Mamai, iar scandalul pornește de la o casă cumpărată de la Negrești, în zona fostului spital.

Speriate de amploarea scandalului, autoritățile județene au trimis în zonă echipele de la SAS, jandarmi, dar și zeci de polițiști de la posturile din zona Negrești, pentru a ține situația sub control. Nu sunt persoane rănite, până în acest moment. Un scandal similar, anul trecut, între clanuri din Murgeni și Băcești s-a lăsat cu răniți grav din ambele tabere.

Print Friendly, PDF & Email

2 COMENTARII

  1. au mai fost, scandaluri… dar nimeni nu a scos la iveala… adevarul… de unde au atitia bani rromii? pe cine au in spate? cine i i sustine….. ?
    acusica vine bulibasa… si nu pe degeaba i i impaca…. Romania… rromilor ?????? asa sa ajuns?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.