Complexul rezidențial din centrul Vasluiului prinde contur! Oferta de ULTIMA ORĂ a dezvoltatorului imobiliar!

0
1102

Blocul ultramodern de la kilometrul zero al Vasluiului prinde contur. Complexul CENTRAL RESIDENCE este proiectat într-un stil arhitectural modern, folosind tehnologii performante și dotări de ultimă generație. Blocul este construit în conformitate cu toate normele în vigoare la cele mai înalte standarde de calitate și confort.

Central Residence Vaslui, singurul proiect imobiliar din centru, devine realitate, într-o perioadă grea pentru sectorul construcțiilor. Este un proiect inovator pentru oraș, cu zonă de wellnes&spa, parcare subterană, spații de închiriat, apartamente moderne, cu dotări de calitate, extrem de așteptat de cei care doresc un apartament în centrul municipiului reședință.

Zilele trecute, dezvoltatorul imobiliar a făcut un anunț important pentru cei care doresc să achiziționeze un apartament aici, la doi pași de Centrul Civic al Vasluiului. ”Cauți apartamentul perfect în inima orașului? Alege Central Residence, un proiect unic în România și descoperă locul unde confortul, luxul, siguranța și funcționabilitatea creează echilibrul perfect la cel mai avantajos preț.

Profită acum de prețul special direct de la dezvoltator, doar 1 400 €/m². Vrei să afli mai multe detalii? Contactează-ne la 0748/548699”, a anunțat dezvoltatorul.

De ce CENTRAL RESIDENCE Vaslui? Ne lămurește tot dezvoltatorul imobiliar:

”De ce să cumpărați un apartament nou într-un bloc proaspăt construit?

Ești primul proprietar al locuinței, totul arată impecabil, de la pereți, până la instalații.

Cheltuielile la întreținere sunt mult mai mici. Blocul Central Residence are o construcție foarte bine gândită, instalații ultra-calitative și izolație termică premium.

Te bucuri de un spațiu aerisit și practic, datorită compartimentării ingenioase și moderne.

Ai un loc de parcare asigurat.

Dacă ai găsit un apartament care întrunește toate nevoile tale la Central Residence și vrei să te asiguri că nu-l pierzi, rezervă-l, semnează actele necesare și achită avansul care va fi scăzut din suma totală”.

Print Friendly, PDF & Email

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.