Miercuri, se opresc gazele, timp de OPT ore, în câteva zone ale Vasluiului, dar și la Bălteni și Mărășeni! Mare atenție la centrale sau aparatele care utilizează gaze!

0
1801

Zeci de gospodării din Vaslui, dar și abonații din zonele Mărășeni și Bălteni, nu vor avea mâine dimineață gaze, din cauza unor lucrări programate ale operatorului Gaz Est SA Vaslui. Abonații din aceste zone trebuie să fie foarte atenți la modul de folosire a echipamentelor care utilizează gaze naturale.

S.C. GAZ EST S.A. anunță  că în vederea efectuării unor lucrari programate, privind sistemul de distribuție  gaze naturale, în data de 10.08.2022, în intervalul orar 0800-1600 se va sista furnizarea gazelor naturale pe următoarele străzi: Str. Călugăreni (începând cu imobilul nr. 262 în direcția de mers Vaslui – Mărășeni), Cartier Bălteni, loc. Mărășeni.

”În acest sens vă rugăm să respectați instrucțiunile de utilizare a gazelor naturale la repunerea în funcțiune a instalațiilor, pentru evitarea evenimentelor nedorite, ținând robineții de manevră ale aparatelor de utilizare pe poziția ÎNCHIS, pe toată perioada întreruperii furnizării gazelor naturale.

Vă mulțumim!”, este mesajul conducerii Gaz Est SA Vaslui.

Print Friendly, PDF & Email

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.