Avem LISTA obiectivelor finanțate prin Programul Național ”Anghel Saligny”, în județul Vaslui! Străzi, alimentări cu apă, canalizare în tot județul Vaslui! (LISTA COMPLETĂ)

1
1837

Lista obiectivelor de investiții în rețeaua de apă, canalizare și drumuri, finanțate de Ministerul Dezvoltării, prin Programul Național de Investiții ”Anghel Saligny”, a fost finalizată pentru încă patru județe. Joi, pe pagina Ministerului Dezvoltării au fost publicate listele investițiilor care vor fi realizate în județele Iași, Maramureș, Neamț și Vaslui. Până acum, din cele 41 de județe ale țării, împreună cu cele patru finalizate astăzi, investițiile din 33 de județe au fost finalizate în total.

În județul Vaslui, din totalul celor 178 solicitări de finanțare, au fost aprobate 134 de obiective de investiții, în valoare totală de 1.444.627.056,57 lei, reprezentând aproximativ 58% din cuantumul tuturor solicitărilor de finanțare.

Cele mai mari finanțări. în mediul rural, merg spre Fălciu, Zorleni, Băcești, Ciocani și Băcești, în timp ce Consiliul Județean primește bani pentru modernizarea tuturor drumurilor județene pentru care a înaintat documentație la București.

MAI JOS, CONSULTAȚI LISTA COMPLETĂ A PROGRAMULUI PE FIECARE LOCALITATE ÎN PARTE.

Print Friendly, PDF & Email

1 COMENTARIU

  1. The next time I read a blog, Hopefully it doesnt disappoint me just as much as this one. I mean, Yes, it was my choice to read, but I really believed youd have something interesting to talk about. All I hear is a bunch of moaning about something that you can fix if you werent too busy seeking attention.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.