Doi tineri din județul Vaslui au dispărut în apele învolburate ale Mării Negre! Sunt căutați de 48 de ore!

0
875

Doi tineri vasluieni sunt daţi dispăruţi încă de marți seară, în stațiunea Costineşti, după ce au dispărut în valuri, fiind căutați toată ziua de miercuri. Cel mai probabil, căutările vor fi reluate și astăzi. Cinci oameni, printre care şi un salvamar, au murit înecaţi de la începutul săptămânii.

Doi tineri vasluieni s-au aventurat să înoate, miercuri seară, în apele învolburate ale Mării Negre, deși zona Litoralului este sub cod galben de vânt puternic, Cei doi tineri, în vârstă de 18, respectiv 20 de ani, veniseră pe Litoral să se distreze, dar au dispărut în mare. Marea era foarte agitată, valurile erau foarte mari, astfel că misiunea salvatorilor a fost una foarte dificilă. Steagul roşu este arborat pe întreg litoralul românesc.

Marți seară, la ora 22:00, două ambarcaţiuni ale Agenţiei Române de Salvare a Vieţii Omeneşti pe mare, precum şi de la Garda de Coastă au pornit într-o misiune de căutare. Din cauza vizibilităţii reduse, spre miezul nopţii căutările au fost oprite. Miercuri dimineață, căutările au fost reluate, dar fără succes. Este o nouă dramă care se petrece pe Litoralul românesc, acolo unde cinci oameni au murit înecați, de la începutul săptămânii.

Print Friendly, PDF & Email

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.