Irina Loghin vine, astăzi, la Zilele Șuletenilor de Pretutindeni! Este a doua zi de distracție și voie bună! Vasluieni, poftiți la Șuletea!

0
883

Îndrăgita câmtăreață de muzică populară Irina Loghin va închide, în această seară, cele două zile de petrecere și voie bună, din cadrul Zilelor Șuletenilor de Pretutindeni. Sub coordonarea primarului Ciprian Tamaș, acest eveniment a crescut în valoare și calitate de la an la an, astfel că sute de locuitori din zona Murgeni, dar și de la Banca, Dodești sau Roșiești sunt așteptați, astăzi, de Sf. Marie, la Șuletea, pentru un program artistic demn de o comună de oameni gospodari, cum este Șuletea.

Vor cânta, începând cu 15.45, Alexia Gabriela Bucur, Bianca Grigore, Grupul Ecou Bârlad, Amalia Bleoju, Formația Dynacord Band, Lenuța Gheorghiță și Diana Enea, festivitățile urmând a fi încheiate cu așteptatul concert al Irinei Loghin. Seara de luni se va încheia cu un spectaculos foc de artificii.

”Îi așteptăm pe toți locuitorii județului Vaslui să participe la sărbătoarea noastră de suflet. Vor descoperi multe surprize și voie bună, în frumoasa noastră comună”, a spus primarul Tamaș.

Print Friendly, PDF & Email

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.