Felicitări, șuleteni, ați știut să vă distrați frumos! Felicitări, primarului Ciprian Tamaș! Ziua Șuletenilor de Pretutindeni, un succes total!

0
1489

Două zile magice, două zile și două nopți de distracție pentru locuitorii comunei Șuletea, și nu numai. Pentru că sărbătoarea de suflet a celor care s-au născut și trăiesc aici a devenit, de câțiva ani, o sărbătoare și pentru cei din Murgeni, Banca, Epureni și alte localități învecinate. Duminică seara, în prima zi de sărbătoare, peste Șuletea a căzut ploaia. O ploaie mult așteptată, care a descătușat frunțile arse de soare ale celor din această comună cu oameni gospodari. Așa că, luni, de Sf. Maria, locul de desfășurare al hramului satului Șuletea a devenit neîncăpător de atâtea sute de oameni veniți la petrecere.

Tonul distracției a fost dat de tinerii de la grupul folk Ecou, de la Bârlad. A urcat, apoi, pe scenă, Lenuța Gheorghiță, o îndrăgită artistă din R.Moldova, cea care i-a făcut pe șuleteni să iasă la joc, așa cum veți vedea și în videoclipurile de mai jos. Primarul Ciprian Tamaș nu a stat mult pe gânduri și a condus hora, astfel că tot mai mulți locuitori s-au prins la dans. O notă specială pentru tineretul din Șuletea, care s-a prins în sârbe și hore, în timp ce adulții încercau să-și facă curaj. Primarul Tamas a dansat atât cu soția, cât și cu băiețelul lor, fiind aplaudat de consăteni pentru pofta de distracție.

La finalul recitalului artistei din R. Moldova, edilul i-a oferit doamnei Gheorghiță o icoană special făcută pentru acest eveniment și un buchet de flori, fiind foarte apreciat pentru gestul său. ”Domnule primar, felicitări pentru ceea ce faci pentru comuna ta, este un spectacol reușit, uite cât de mulți oameni sunt aici”, i-a transmis solista basarabeancă.

”Dumnezeu iubește comuna Șuletea!”, a exclamat primarul Tamaș, adăugând că ”Bunul Dumnezeu ne-a ascultat rugăciunile și ne-a dat o ploaie binecuvântată, iar acum, de Sf. Maria, avem o zi minunată”.

Președintele CJ Vaslui, Dumitru Buzatu a spus că ”de la an la an se adună la ziua comunei Șuletea tot mai mulți oameni, semn că sunt acțiuni reușite”, în timo ce secrtarul de stat Alexandru Andrei și deputatul Eduard Popica au avut numai cuvinte de laudă la adresa primarul Tamaș. ”Sunteți niște privilegiați ai sorții, să aveți în fruntea comunei dvs. un primar atât de energic și de iubitor de frumos, cum este primarul Ciprian Tamaș”, a spus deputatul Popica.

Cunoscuta artistă de muzică populară Irina Loghin a urcat mai apoi pe scenă, interpretând piese cunoscute și fredonate de cei aproape 1.000 de oameni strânși la ziua comunei. Seara s-a încheiat cu un superb foc de artificii. Felicitări, organizatorilor, felicitări, dle primar Tamaș, ați demonstrat că Șuletea este fruntea, atât la muncă, cât și la distracție. Vă lăsăm, în continuare să admirați petrecerea de la Șuletea, de luni seara.

Print Friendly, PDF & Email

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.