Anunțul Primăriei Vaslui, despre modificarea sensurilor de circulație la kilometrul zero al orașului! Aveți răbdare, durează o săptămână!

0
475

Începând cu data de 22 august 2022 se modifică circulația rutieră în zona străzilor Călugăreni – Spiru Haret – Ing. Badea Romeo pe durata lucrărilor necesare, după cum urmează:

1. Se desființează sensul unic de pe str. Spiru Haret, pe sectorul de la intersecția cu str. Griviței (Corevas) până la intersecția cu str. Mihai Racoviță (după E-On), circulația desfășurându-se în ambele sensuri.

2. Se desființează sensul unic de pe str. Ing. Badea Romeo (fosta clădire Hidrotehnica) – str. C-tin Dobrogeanu Gherea (Centrul Militar Județean) până la intersecția cu str. Frunzelor (în spatele BCR), circulația desfășurându-se pe două sensuri.

3. Se închide str. Spiru Haret pe sectorul cuprins între intersecția cu str. Călugăreni (Primăria mun. Vaslui) și intersecția cu str. Griviței (Corevas).

4. Pe str. Călugăreni, de la intersecția cu str. M. Kogălniceanu (Complex meșteșugăresc) până la intersecția cu str. Racova (London Pub) se instituie sens unic de circulație (dinspre Primăria mun. Vaslui spre London Pub).

Echipaje ale Poliției Locale și Poliției Rutiere vor sprijini în teren orientarea participanților la trafic și vor asigura fluidizarea circulației în zona străzilor afectate de modificări, inclusiv prin interzicerea staționării/parcării autoturismelor pe sectoarele de drum care vor avea două sensuri de circulație. Vă rugăm, așadar, să luați în calcul aceste restricții la deplasarea cu mașina în zona centrală!

Perioada estimată de constructor pentru realizarea lucrărilor în zona menționată anterior este de 1 săptămână.

Print Friendly, PDF & Email

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.