Cum poți fi caracterizat pe baza jocului de noroc preferat?

0
296

Aveți un joc de cazino online preferat?

Intri în cazinou și te îndrepți imediat spre locul tău preferat din incintă. Poate fi masa de poker, roata de ruletă sau aparatele de joc cu sloturi, dar rutina ta nu se schimbă niciodată, sau cel puțin înclinația spre un anume joc. Plecați în vacanță și căutați un cazinou nou pentru o după-amiază sau o seară distractivă. Poate că locația și aspectul s-au schimbat, dar un lucru rămâne valabil. Vă îndreptați spre același joc pe care l-ați juca acasă.

Jocul pe care alegeți să îl jucați, jocul care vă face să vă simțiți norocos, dezvăluie multe despre personalitatea dumneavoastră. Oamenii gravitează în jurul anumitor jocuri pentru că acestea li se “potrivesc”.

Varietatea de jocuri din majoritatea cazinourilor este unul dintre motivele pentru care industria este atât de populară. Cu cât sunt mai multe tipuri de jocuri oferite: cu atât mai multe tipuri de personalități vor fi atrase de cazinouri.

În timp ce nimeni nu ar trebui să se simtă judecat pentru gusturile și preferințele sale, jocul spre care gravitezi spune multe despre tipul de jucător care ești.

 

Sloturile

Aparatele de joc sunt cu ușurință cel mai popular tip de joc de cazino existent iar în dacă ești pasionat de ele poți avea un bonus betano fara depunere de care să te bucuri imediat.

În timp ce majoritatea jucătorilor s-au așezat probabil în fața unui aparat cel puțin o dată în viață, sloturile se adresează în principal unor categorii demografice cumva conturate deja.

Prima este reprezentată de jucătorii în vârstă care doresc să joace în timp ce evită imprevizibilitatea și haosul controlat care se găsește în alte părți ale cazinoului. Al doilea este reprezentat de jucătorii ocazionali și neexperimentați.

Sloturile sunt jocurile pe care cei mai mulți jucători le stăpânesc probabil înainte de a se îndrepta spre alte jocuri cu mize mai mari, în parte pentru că sunt cele mai rapid de învățat.

Chiar mai atrăgător pentru începători este să joace sloturi online. Acest lucru se datorează faptului că, atunci când joci sloturi online, poți să te joci prin opțiunile demo și să găsești un joc care ți se potrivește cel mai bine fără a investi bani personali în asta.

Jocurile de sloturi sunt perfecte pentru persoanele care caută o distragere a atenției fără prea mult angajament în termeni de timp sau bani. Acestea sunt ușor de jucat, distractive, atractive din punct de vedere vizual și plătesc suficient de des pentru a menține jocul interesant.

Jocuri sociale

În virtutea faptului că mâna sau pariul tău poate fi adesea în beneficiul altor jucători, zarurile și ruleta sunt considerate jocuri care unesc pariorii în jurul mesei și ajută la socializare. Acești pariorii sunt considerați plini de energie, exuberanți și sunt adesea cei mai vocali din mulțimea jocurilor de masă din cazinouri.

Ambele jocuri se bazează foarte mult pe norocul de a câștiga din momentul respectiv. La zaruri, pariezi că nu vei scoate un 7; la ruletă, pariezi că bila va ateriza pe numărul ales de tine sau pe zona aleasă de tine pe masa de ruletă. Incertitudinea ambelor jocuri îi atrage la masă pe cei dependenți de adrenalină. Atunci când rezultatul va fi în favoarea ta, colegii tăi de joc vor fi chiar acolo, sărbătorind victoria ta. Iar atunci când veți pierde, vor fi și ei triști alături de dvs.

Texas Hold’em

Jucătorii de poker și jucătorii de blackjack sunt adesea croiți din aceeași stofă. Texas Hold’em este cel mai popular tip de poker, iar majoritatea jucătorilor au trăsături de personalitate foarte asemănătoare. Pokerul este probabil unul dintre cele mai cunoscute jocuri, alături de sloturi.

Se spune despre jucătorii de poker că sunt printre cei mai buni cititori ai limbajului corpului și cei mai buni strategi.

Similar jucătorilor de blackjack în ceea ce privește nivelul de conștientizare a ceea ce se întâmplă în jurul lor, jucătorii de poker duc “păstrarea calmului sub presiune” la un cu totul alt nivel.

 

Blackjack

Blackjack este un joc pentru pariorii mai meticuloși, deoarece necesită ca jucătorul să fie atent atât la cărțile dealerului, cât și la cele ale celorlalți jucători. De fapt, este cunoscut ca fiind unul dintre jocurile de cazino cele mai vrednice de a ține un public cu atenția blocată pe joc o perioadă lungă de timp.

Pariurile sunt plasate înainte ca mâna să fie împărțită, iar runda inițială de cărți este împărțită cu fața în sus pentru pariori și cu fața în jos pentru dealer. A doua rundă este împărțită în mod invers. În funcție de cărțile care sunt împărțite, pariorii pot decide ce să facă

Într-un stil asemănător cu cel al jucătorilor de poker, cei care gravitează în jurul unui joc bun de blackjack sunt, de asemenea, susceptibili să fie gânditori strategici. Șansele de a câștiga un joc de blackjack depind aproape în întregime de îndemânarea individului

Cu toate acestea, spre deosebire de jucătorii de poker, se crede că cei care concurează la blackjack sunt oarecum extravaganți. La urma urmei, jocul de blackjack necesită o încredere de neînvins în sine și nimic nu entuziasmează o mulțime sau nu face ca un individ să fie remarcat ca un joc fantastic și îndrăzneț de blackjack.

Concluzie

Deși anumite trăsături de personalitate pot fi mai clare în diferite grupuri de jucători la cazinou, este foarte posibil ca tu să fii o excepție. Ai putea fi strategul timid care adoră să joace craps! Pe de altă parte, s-ar putea să te chinui de ceva vreme să găsești jocul perfect și să te întrebi care este cel mai potrivit pentru tine. Data viitoare când vizitați cazinoul, fie că este online sau offline, luați un moment pentru a vă gândi cu adevărat la trăsăturile dumneavoastră de personalitate și la jocurile cu care vă potriviți cel mai bine

Print Friendly, PDF & Email

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.