SENZAȚIONAL! Vino la cel mai mare FLASHMOB organizat vreodată în România, alături de familia Safir! Pe 25 septembrie, umplem Centrul Civic al Vasluiului!

0
1328

Familia Safir sărbătorește anul acesta 7 decenii și patru generații de antreprenoriat românesc, moment care va fi marcat printr-o nouă identitate vizuală, care să ofere unitate și coerență produselor și firmelor din grupul actual.

Și, pentru că este sărbătoarea unui grup de firme care a depășit de mult granițele județului Vaslui, produsele sub brandul Safir fiind distribuite în toată România, cele 7 decenii de antreprenoriat ale familiei Safir vor fi sărbătorite printr-un eveniment care să implice întreaga comunitate din Vaslui: cel mai mare flash mob din România, organizat duminică, 25 septembrie, începând cu orele 12.00, în Centrul Civic din Vaslui.

Dans, muzică, cadouri surpriză și multă voie bună sunt cuvintele cheie care definesc evenimentul, sunt elementele cheie ale sărbătorii din Centrul Civic, alături de cuvinte importante pentru grupul Safir: familie, timp liber și bunăstare.

”Ne dorim să contribuim la realizarea unui proiect dedicat timpului petrecut în familie, prin donarea a 10 euro pentru fiecare dansator care participă la flash mob!

Reuniți sub un singur nume – Familia Safir, transmitem un singur mesaj Felul de a fi bun care însumează valorile noastre comune și ne ghidează toate acțiunile.

Astfel, începând cu luna octombrie, produsele Deliciosul de Vaslui, Zdravăn Moldovenesc și Răsfăț Românesc (anterior Fomică?), vor fi grupate sub un singur nume de brand „Familia Safir”, ce le va face ușor de identificat la raft.

Acest moment înseamnă însă mai mult decât succesul unei afaceri, el reprezintă succesul parteneriatului dintre Familia Safir și comunitatea din care cu mândrie și respect facem parte. Avem convingerea fermă că binele unei companii este strâns legat de binele comunității în care ea crește și se dezvoltă și că Felul de a fi bun se învaţă în familie şi se dăruieşte mai departe în comunitate”, spun reprezentanții grupului Safir.

Ce aveți de făcuit? Scanați codul QR de pe materialele de informare sau intrați direct pe site-ul nou www.safir.ro, participând la lecțiile de dans pregătite de coregrafi profesioniști. Antrenează-te cu familia și prietenii și vino să dansezi pentru Vaslui!

Familia Safir, împreună cu partenerii instituționali: Primăria Vaslui și Consiliu Local, și partenerii media Vasluianul.ro, Kiss FM, Rock Fm și știriest.ro, te așteaptă la cel mai mare flash mob din România!

Print Friendly, PDF & Email

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.