Un infractor căutat în Europa a fost arestat la Tanacu! Era un temut agresor sexual în Anglia!

0
1600

În cadrul activităţilor operative desfăşurate zilele trecute, poliţiştii vasluieni au depistat un bărbat care figura urmărit internațional, în baza unui mandat european de arestare.

          În ziua de 18 septembrie,polițiștii Serviciului Investigații Criminale, din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Vaslui, au căutat și depistat în comuna Tanacu, județul Vaslui, un tânăr în vârstă de 23 de ani, din aceeași localitate.

     Pe numele acestuia, autoritățile judiciare din Scoția, Marea Britanie, au emis un mandat european de arestare, bărbatul fiind bănuit de săvârșirea de infracțiuni sexuale.

 Persoana sus-menționată a fost prezentată Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Iași, pentru dispunerea măsurilor legale.

CIYESTE si:

Primarul comunei Gârceni și starețul Mănăstirii Mălinesti vă așteaptă la hram, sâmbătă! Mii de sarmale sunt pregătite pentru pelerinii din toată Moldova!

Comuna Gârceni este în fierbere, se pregătesc mii de sarmale pentru pelerini, la Căminul Cultural, în timp ce la mănăstire se fac ultimele pregătiri pentru evenimentul de sâmbătă, hramul Mănăstirii Mălinesti, „Acoperământul Maicii Domnului”. Este un eveniment la care este conectată întreaga comunitate locală, pentru că, de ani de zile, mănăstirea face parte din viața […]

Print Friendly, PDF & Email
Print Friendly, PDF & Email

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.