A murit un BRAV polițist, un om dedicat meseriei, un profesionist în Poliția Județului Vaslui! Dumnezeu să-l odihnească în pace!

2
11948

La doar 59 de ani, ne-a părăsit polițistul, soțul, tatăl, prieten și coleg extraordinar, Gheorghe Caverde. Omul care, timp de mai bine de 35 de ani a îmbrăcat haina de polițist, fiind mulți, mulți ani șef de post în comuna Ștefan cel Mare, iubit și apreciat de consăteni, ne-a părăsit tăcut, în mijlocul familiei, în noaptea de miercuri spre joi. Durerea este imensă, colegii din Poliția Județeană sunt în stare de șoc.

Primarul Mihai Moraru, personal, alături de viceprimarul Despina Ciobanu și de colegii din CL Ștefan cel Mare regretă profund dispariția celui care a fost atât de iubit și de cunoscut de către localnici, un om bun și corect. ”Sunt alături de familie, în aceste momente cumplite, și mă rog la Bunul Dumnezeu să-i ierte toate păcatele. Dumnezeu să-l odihnească în pace!”, este mesajul primarului Moraru, prieten apropiat al regretatului polițist.

Dumnezeu să-l ierte!

Print Friendly, PDF & Email

2 COMENTARII

  1. Primare cat i-ai dat lui Tanasuc să facă articolul ? Ai uitat când împreună cu ex primar Huzum l-ai reclamat l-a șeful IPJ Vaslui ?! Nu ești decât un excroc!!! D-zeu să îl odihnească pe nea Gică !!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.