Felicitări, vasluieni! Felicitări, familia Safir! Ați fost minunați! La Vaslui, cel mai mare flashmob din România!

0
2713

Este OFICIAL: Vasluiul a organizat, duminică, la prânz, cel mai mare flash mob din România, un eveniment prin care comunitatea locală a sârbătorit, alaturi de familia Safir, șapte decenii si patru generații de antreprenoriat românesc. Un eveniment care a strâns in Centrul Civic al Vasluiului câteva mii de persoane. Oficial, la flash mob au participat peste 1.900 de dansatori, îmbrăcați in tricouri mov, noua identitate vizuală a grupului Safir. A fost și momentul de lansare al brandului „Familia Safir”, brand sub care vor fi comercializate produsele grupului de firme Safir. Pentru fiecare participant, familia Safir a donat cate 10 euro, bani care vor fi folosiți pentru un proiect comunitar al Vasluiului.

„Vă mulțumim pentru că sunteți în număr atât de mare alături de noi. Țin să mulțumesc, in primul rând, marii familii Safir, care înseamnă cei 700 de angajați ai grupului de firme, și vă mulțumesc dumneavoastră, cei care ne susțineți zi de zi. Vă mulțumim pentru că ne sunteți alături”, a spus Ghiorghe Safir, managerul general al grupului Safir, cel care a făcut posibil miracolul economic de la Vaslui.

Cu bucurie si emoție, cei 1.900 de participanți la flashmob au dansat pe ritmurile unei melodii pline de viață, alături de familia Safir, prezentă la eveniment.

Felicitări, familia Safir! Felicitări, organizatorilor si participanților! Ati demonstrat țării că sunteți cetățeni europeni!

Print Friendly, PDF & Email

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.