Gest SUPERB, pentru 90 de familii din Bârlad, care au sărbătorit 50 de ani de conviețuire! CARP ”Elena Cuza” și Primăria Bârlad au sărbătorit seniorii orașului!

0
283

Asociația Casa de Ajutor Reciproc a Pensionarilor ”Elena Cuza”, din Bârlad, alături de Primăria Municipiului Bârlad, Episcopia Hușilor și Protopopiatul Bârlad au sărbătorit 90 de familii care, cu binecuvântarea Bunului Dumnezeu, au împlinit 50 de ani de căsnicie în acest an, precum și în anii 2020 și 2021. Slujba religioasă a fost oficiată la Biserica „Sf. Ilie” din Bârlad, de către părintele protopop Vasile Lăiu, alături de un sobor de preoți.

La finalul slujbei religioase, sărbătoriții au primit din partea organizatorilor acestui eveniment diplome, iconițe, flori, medalii.

Surprizele au continuat la Salon „Royal”din Bârlad, unde s-au bucurat de un program artistic bogat, fiind din nou surprinși de organizatori. Au primit ajutoare nerambursabile bănești, și nu numai. În cadrul acestui eveniment s-a lansat și numărul 56 al revistei „Viața Noastă”, revista Asociației CARP ”Elena Cuza”.

”Le dorim acestor frumoase cupluri ce ne-au emoționat profund, zile senine, sănătate, pace sufletească și ani mulți alături de cei apropiați!”, este mesajul conducerii asociației bârlădene.

Print Friendly, PDF & Email

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.