Modalități prin care cazinourile te țin în joc

1
117

Șansele ca tu să câștigi mult la un cazinou sunt împotriva ta, dar cazinoul va folosi toate tacticile pe care le are la dispoziție pentru a te face să crezi că jackpotul tău este aproape. Aceste instituții au folosit orice strategie pentru a vă ademeni să continuați să jucați, inclusiv băuturi gratuite, pe lângă lumini strălucitoare și zgomote puternice. Chiar dacă la orice casino online romania nu găsești neapărat extravaganța din Vegas, noi tot credem că lucrurile menționate în acest articol se aplică.

În timp ce vă încurajează cu blândețe să stați jos și să pariați, cazinourile își mențin oaspeții amuzați și confortabili. Datorită micilor lor trucuri viclene, casa prevalează de obicei. Iată cinci tactici pe care le folosesc cazinourile pentru a vă face să pariați.

Fără ceasuri sau ferestre

Pentru că te-ar face să te simți ca și cum ai pierde ziua, cazinourile nu vor să știi cât de superb este afară. În plus, nu vor să știi când se întunecă, deoarece ai putea crede că ai stat prea mult timp acolo dacă ai ști. Pentru ca jucătorii să continue să bage bani în aparatele de joc până târziu în noapte, unele cazinouri sunt cunoscute chiar și pentru a reproduce lumina naturală. Atunci când te distrezi, mai ales într-un cazinou, timpul pare să treacă repede.

Sentimentul de control

Multe jocuri de masă, spre deosebire de aparatele de sloturi, îi dau jucătorului impresia că deține controlul. În timp ce jucând keno, vă puteți alege propriile numere, jocul de craps presupune ca jucătorul să arunce zarurile. O mulțime de jocuri de cărți permit jucătorilor să își aleagă următoarea mișcare după ce cărțile au fost împărțite. Cazinourile urmăresc să vă dea impresia că sunteți la conducere, oferindu-vă un sentiment de control.

Jucătorii vor continua să parieze, crezând că pot păcăli sistemul, deoarece cred că au mai multe șanse de câștig atunci când sunt la conducere. Jucătorii vor continua să parieze și în viitor, atâta timp cât cred că au o șansă reală de a câștiga bani frumoși.

Bancomate la fața locului

Ce faci după ce ai folosit toți banii pe care i-ai adus pentru a juca la cazinou? Bineînțeles că trebuie să scoți bani de la bancomat! Asta este ceea ce cazinourile, cel puțin, vor să te vadă că faci. Oricare dintre cele câteva ATM-uri de la fața locului sunt la dispoziția jucătorilor pentru retrageri de numerar.

Într-un cazinou, este mai simplu să găsești un bancomat decât o toaletă, dar folosirea unuia te va costa.

Iluminat și sunet

Iluminatul și sunetul din cazinou contribuie la sentimentul unei sărbători nesfârșite. Sunetele constante și luminile intermitente îi mențin pe jucători treji și implicați în joc. Aparatele de joc din multe cazinouri vă copleșesc cu lumini strălucitoare, ecrane animate și zgomote puternice.

Zona unui cazinou este în permanență plină de culori intermitente și de sunete de câștig de jackpot, toate acestea fiind concepute pentru a vă face să continuați să jucați la numeroasele aparate pe care le are unitatea. Pentru a înțelege mai bine modul în care indicii senzoriali afectează comportamentul de asumare a riscurilor, cercetătorii de la Universitatea din British Columbia au înființat un cazinou pentru șobolani. Cercetarea a arătat că muzica și luminile i-au făcut pe șobolani să își asume riscuri mai mari. Permiteți ca muzica și luminile să servească drept un memento blând care să vă amintească faptul că momentul câștigător este iminent dacă vă treziți că pierdeți la aparate.

Labirint de aparate

Într-un cazinou, aparatele sunt poziționate în mod intenționat pentru a atrage jucătorii. Proiectele de cazinou de tip labirint sunt folosite pentru a-i atrage pe clienți să exploreze întreaga zonă de joc. Vizitatorii petrec mai mult timp căutând aparatele de pe podeaua cazinoului și chiar mai mult timp căutând o ieșire, ceea ce îi ține în interiorul clădirii mai mult timp. David Canter, un psiholog britanic, compară amenajarea cazinourilor cu cea a unui magazin. El a spus: „Cred că este vorba în mare măsură de conceptul că oamenii sunt absorbiți de el și se simt în siguranță.” El nu crede că arhitecții fac în mod intenționat cazinourile greu de parcurs.

Concluzie

Acestea sunt doar unele dintre metodele prin care cazinourile vă fac să pariați!

Print Friendly, PDF & Email

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.