Secretarul general al PNL Vaslui, Daniel Onofrei, mesaj către vasluieni: ”Partidul Național Liberal se zbate pentru prețurile mici la facturile de energie electrică”

1
323

Vestea că, în coaliția de guvernare, s-a decis plafonarea și compensarea prețurilor la energie a adus multă ușurare în casele românilor. Ca o primă reacție la decizia de miercuri seara, Daniel Onofrei, secretarul general al organizației județene PNL Vaslui, a spus că ”prin acest pas, demonstrăm că poziția PNL a rămas aceeași față de români, adică ne dorim menținerea tarifelor actuale pentru consumatorii casnici și căutăm soluții pentru scăderea tarifelor consumatorilor economici”.

”PNL dorește și se va zbate pentru menținerea prețurilor mici pentru consumatorii casnici și caută soluții pentru reducerea tarifelor pentru consumatorii economici. Tarifele compensate de 0,68 și 0,80 lei/kWh (în funcție de consum) rămân nemodificate.

Căutăm soluții pentru scăderea tarifelor energiei furnizate consumatorilor economici, pentru a asigura competitivitatea exporturilor românești și prețuri cât mai mici pentru produsele și serviciile comercializate intern. Doar tarifele mici pentru energia furnizată companiilor asigură competitivitatea economiei și sustenabilitatea exporturilor. Discutăm variante, încă nu s-a ajuns la o concluzie.

România nu mai poate reveni în trecut, la o piață reglementată”, afirmă dl. Onofrei.

Print Friendly, PDF & Email

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.