Atenție, aceștia sunt indivizi PERICULOȘI! Au atacat două case, în noaptea de 14 noiembrie, în comuna Tătărăni! Poliția are imaginile, dar nu a luat nicio măsură!

0
3417

Acești indivizi, surprinși de camerele de supraveghere instalate la o casă din satul Valea Seacă, comuna Tătărăni, au dat două spargeri în această localitate, în noaptea de 13 spre 14 noiembrie, după ora 0.00. Mai precis, pe camerele de supraveghere apar acești indivizi care cotrobăie prin curțile și locuințele atacate, în jurul orei 00.47, atunci când oamenii din sat dorm. Cu rucsaci în spinare și lanterne, infractorii cotrobăie prin case, fără să fie depistați de cineva.

Deși stick-ul cu aceste imagini a fost predat șefului de post din comuna Tătărăni, spun păgubiții, Poliția din comună nu a comunicat că a luat vreo măsură și că ar fi prins hoții, deși fețele acestora se văd foarte clar pe imaginile de pe camerele de supraveghere. Și un amănunt interesant: Valea Seacă este un cătun, cu doar 35 de locuitori, mulți localnici fiind plecați afară.

CITEȘTE și:

Ultima poză cu Valjean în viață! Nu bănuia că va muri, imediat ce s-a despărțit de fiica adorată și fosta soție, la aeroport!

A murit la doar 46 de ani, cu durere în suflet, după ce s-a despărțit de fiica adorată și de fosta soție, pe aeroportul de la Iași. În imaginea de mai sus, Constantin Neculae, poreclit Jean Valjean de Vaslui, zâmbește alături de bunul său prieten, taximetrist de o viață, Crocker, alături de care și-a dus […]

Print Friendly, PDF & Email

S-a deschis LIDL Cartier 13 Decembrie, Vaslui! Nicio promoție, dar oamenii s-au înghesuit prin magazin!

Cu cățel și purcel, cum se spune în popor, vasluienii s-au înghesuit la deschiderea celui de-al treilea supermarket LIDL, cel don zona 13 Decembrie, în zona Școlii 2. Au fost cozi imense la intrarea în magazin, mulți oameni sperând că vor prinde promoții la tigăi, ulei, zahăr sau alte alimente. Nicio promoție, numai că înghesuiala […]

Print Friendly, PDF & Email

Print Friendly, PDF & Email
Adrian Preda
Author: Adrian Preda

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.