Fiul finanțatorului CS Sergentul Radical Grup, Mihnea Sandu, speranța șahului vasluian! O diplomă care face cât o mie de cuvinte! Succes, Mihnea!

1
1205

Olimpic național la matematică și limbi moderne, inventator de geniu, apreciat la olimpiadele de profil, șahist cu mare viitor. Este profilul unuia dintre cei mai înzestrați copii din județul Vaslui, Mihnea Sandu, fiul managerului general al companiei Radical Grup, Ionel Sandu. De sâmbătă, în mod oficial, Mihnea intră și în vederile celor care caută tinere speranțe pentru șahul vasluian, după ce, la olimpiada națională a sportului școlar, faza municipală la șah, a obținut premiul II pe oraș, la șah băieți. Intrată în Superligă, echipa de șah CS Sergentul Radical Grup Vaslui are mare nevoie de tinere talente, care vor confirma peste ani în sportul minții, care este șahul.

”Felicitări, Mihnea! Mult succes în continuare! Echipa Sergentul Radical Grup are nevoie de jucători tineri talentați. Nu ne îndoim că în curănd vei fi unul din juniorii echipei”, i-au transmis reprezentanții echipei de șah, de Superligă, CS Sergentul Radical Grup.

Se împlinește, iată, un vis al finanțatorului celor de la CS Sergentul Radical, Grup, Ionel Sandu, acela ca tot mai mulți copii din Vaslui să îmbrățișeze acest sport minunat, care este șahul.

”Tot ce am clădit până acum, prin ajungerea în Superliga de șah națională a fost pentru viitor, pentru viitorul copiilor noștri. Mi-aș dori ca tot mai mulți copii să abandoneze tabletele sau telefoanele și să joace șah, un sport extreordinar, un joc al minții. Am un mesaj pentru toți vasluienii care au crezut în noi, au crezut în clubul de șah Sergentul Radical Grup: victoria de astăzi să fie viitorul de mâine!”, avea să spună Ionel Sandu, tatăl tânărului și talentatului Mihnea, în luna octombrie, atunci când clubul de șah se clasa pe primul loc în Divizia A.

Ne alăturăm și noi celor care îl felicită pe Mihnea și îl așteptăm în fața mesei de șah la marile turnee, acolo unde va confirma potențialul său deosebit. Succes, Mihnea!

Print Friendly, PDF & Email

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.