Un tânăr din Bârlad a provocat un accident în oraș, noaptea! Când a scos permisul, polițiștii și-au făcut cruce!

0
2237

Vinerea trecută, aproape de miezul nopții, polițiștii Biroului Rutier Bârlad, din cadrul Poliției Municipiului Bârlad, aflați în misiune pe strada Mihai Eminescu, au depistat un autoturism înmatriculat în județul Vaslui, condus de către un tânăr de 20 de ani, care a provocat un  eveniment rutier soldat cu pagube materiale.

            Șoferul autoturismului a înmânat polițiștilor rutieri un permis de conducere, asupra căruia exista suspiciunea de a fi fals.

              Procedând la efectuarea de verificări, polițiștii au constatat că acesta nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. În urma testării cu aparatul alcooltest, rezultatul a fost negativ.

Cercetările sunt continuate de către polițiști, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Bârlad, în vederea stabilirii și probării activității infracționale, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor  de ”conducerea unui vehicul pe drumurile publice fără a deține permis de conducere”, ”falsul material în înscrisuri oficiale” și “uzul de fals”.

Print Friendly, PDF & Email
Adrian Preda
Author: Adrian Preda

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.