MĂCEL în comuna Tăcuta! Un descreierat și-a înjunghiat părinții, fiind împușcat de polițiștii chemați la locul tragediei! Sânge peste tot!

0
6682

UPDATE, ORA 23.30: Criminalul de 33 de ani prezintă o plagă împușcată la nivelul unei gambe, a fost preluat de ambulanta C2 cu medic. Poliția nu l-a însoțit în ambulanță. Victima a devenit din nou foarte agresivă cu echipajul care a oprit ambulanta și a solicitat prin 112 din nou Poliția. Viața lor este în pericol.!

In satul Protopopesti, din comuna Tăcuta, s-a petrecut, miercuri seara, una din cele mai grave scene sângeroase din ultimii ani, din județul Vaslui. Aproape de ora 22.30, s-a primit apel la 112 pentru a interveni în cazul unui bărbat de 33 de ani, care țipa agitat în curtea unei case. A fost trimisă o ambulanță B2, dar când au ajuns acolo cei de pe

ambulanță s-au lovit de comportamentul agresiv al bărbatului, evitând intrarea în locuință, solicitând ajutorul Poliției.

Când au intrat în casă, oamenii legii au rămas șocați de ceea ce au văzut. Camera era plină de sânge, iar pe pat zăceau mama și tatăl agresorului, înjunghiați de mai multe ori, inconștienți. Surse de la fața locului spun că a fost folosit și un topor, cu care au fost lovite victimele.

Au fost trimise în sprijin două echipaje cu medic de la SMURD și SAJ, situația fiind foarte gravă. Între timp, agresorul a devenit violent și a încercat să lovească polițiștii, fiind împușcat de oamenii legii.

Cele trei victime, în stare foarte gravă, în comă, sunt aduse la SJU Vaslui, unde medicii se vor lupta să le salveze viața. Vom reveni cu detalii.

Print Friendly, PDF & Email

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.