9 MORȚI în incendiul de la Constanța! Deputatul Eduard Popica: „Incompetenta Guvernului lovește din nou”!

0
222


COMUNICAT DE PRESĂ… „Un incendiu a izbucnit la secția de Terapie Intensivă din cadrul Spitalului de Boli Infecțioase din Constanța. Potrivit surselor oficiale, nouă dintre pacienţii din spital au decedat.
Câte spitale trebuie să mai ardă pentru ca acest Guvern să facă ceva?Nu am invatat nimic din toate tragediile petrecute pana acum si iata ca suntem loviti de o noua tragedie astazi la Constanta.
Este devastator, și totodata revoltător să vedem că dincolo de lupta politica, pasarea responsabilității continua , iar acest Guvern nu a făcut absolut nimic pentru ca tragedia de la Constanta sa fie evitata.
Sunt deja 8 spitale care au ars pe perioada guvernarii PNL ,lucru care ar trebui macar in ultimul ceas sa ii puna pe ganduri pe membrii cabinetului Cîțu.
În tot acest timp, nu s-a făcut concret nimic. Istoria se repeta, mor oameni nevinovați datorită incompetentei unora care nu își urmăresc decât propriile interese.
Transmit condoleanțe familiilor pacienților care și-au pierdut viața în incendiul de la”Spitalul de Boli Infectioase Constanta” și recuperare grabnică celor răniți!”