De ce merită ales Valeriu Caragață la Senat? „M-am născut în Vaslui, cunosc județul Vaslui, știu problemele vasluienilor!”

0
585




De ce merită ales Valeriu Caragață la Senat? „M-am născut în Vaslui, cunosc județul Vaslui, știu problemele vasluienilor!”









UN OM DEVOTAT… Valeriu Caragață. Fost viceprimar de Vaslui, fost consilier local, fost administrator public al județului. Actualmente, consilier județean PSD. A trecut, pas cu pas, prin tot ce înseamnă administrație locală, a discutat cu mii și mii de vasluieni, a simțit pulsul județului.

Acum, acest politician atât de apreciat de către cei care îl cunosc, un om cu mult respect și bun simț față de orice persoană cu care discută, a ales să dea un test electoral. Este pe a doua poziție la Senat, pe lista PSD, și crede că experiența sa, valoarea și ambiția îl pot propulsa în Parlamentul României, acolo de unde va lupta din răsputeri pentru concetățenii săi.

„Cum omul este măsura tuturor lucrurilor pe această lume, m-am înscris în cursa alegerilor parlamentare la Senatul României.

M-am născut și crescut în Vaslui, tot aici m-am format și pentru asta port recunoștință tuturor celor care au contribuit la instruirea mea în familie, școală și comunitate.

De 22 de ani lucrez în Vaslui cu oameni și pentru oameni în calitate de profesor, viceprimar al municipiului Vaslui, administrator public al județului Vaslui, consilier local sau consilier județean și întotdeauna am fost mândru când am reprezentat Vasluiul în țară și peste hotare.

Sunt un candidat care a parcurs pașii elementari în formarea sa parcurgând toate etapele pornind de la educație și formarea profesională continuă și completând cu experiența dobândită la nivelul administrației publice locale prin munca desfășurată zi de zi în slujba cetățenilor.

Prin implicare, angajament și unitate socială oferim valoare adăugată muncii noastre iar eu prin voia dumneavoastră vreau să-mi asum această datorie mai departe. Să reprezint cu cinste, pricepere și onoare comunitatea în care m-am format și pentru care îmi doresc să excelez.

Trebuie să evităm blocajele și îngrijorările care ne afectează viața și ne creează incertitudini. Trebuie să găsim soluții pentru a oferi condiții de trai decente pentru bunăstarea oamenilor, prin mijloace economice, juridice și sociale, aceasta fiind adevărata menire a unei guvernări, altfel totul este în van.

Este atât de simplu să rămânem oameni între oameni și să fim solidari pentru a îndeplini obiective comune și adevărate pentru români și pentru țară”,

Ce vor decide vasluienii, vom afla în câteva zile. Cert este că, dincolo de partide, sunt unii candidați, gen Caragață, care ar merita o șansă la parlamentare. Vasluienii vor alege!

Acest material a fost realizat de către Vasluianul Press SRL la comanda P.S.D. – Organizația Județeană Vaslui, CMF: 11200020.