Grupul Transmir, lucrare de excepție pe viitorul drum strategic! Un pod cum nu a văzut Vasluiul!

0
1158




URIAȘUL DIN BĂLTENI… Pe final de an, constructorii din grupul Transmir se pot lăuda cu una dintre cele mai importante lucrări de infrastructură realizate în județ, în 2020. Este vorba de un pod înalt de peste 10 metri, ridicat în centrul satului Bălteni, pe traseul viitorului drum strategic. Un pod uriaș, care împarte Bălteniul în două, la care s-a lucrat intens în ultimele luni. A fost nevoie de avize de la Apele Române, pentru a ridica podul la o asemenea înălțime, mai ales că în aval de pod este și un baraj dezafectat, care ar putea deveni funcțional în următorii ani.









Emil Savin, managerul general al grupului Transmir, este mulțumit de nivelul și calitatea lucrărilor executate pe drumul strategic în acest an, investiție de anvergură, realizată cu fonduri europene. S-a lucrat mult și foarte bine, în acest an, toate lucrările de construcții fiind impecabile, din toate punctele de vedere.

„Pe lângă podul de la Bălteni, am realizat și alte poduri la fel de mari, pe cele două tronsoase de drum strategic, pe care lucrăm. În total, avem 6 poduri mari, precum cel de la Bălteni, construite de la zero, plus alte patru poduri refăcute, și acestea de dimensiuni importante.

Am lucrat, în această lună, și la podețe la toate gospodăriile populației, pe tronsoanele de drum pe care le avem câștigate. Turnăm asfalt și facem podețe la oameni, îi ajutăm cât putem, pentru a rezulta o lucrare de nivel european.

Important este că, în urma unui efort susținut depus în acest an, am ajuns la un procent de 65-70% din total lucrare, ceea ce mă face să cred că în septembrie 2021 vom putea preda lucrarea, la cele mai înalte standarde de calitate. Din 46 de kilometri de drumuri pe care le avem de asfaltat, au mai rămas doar 13 km pe care nu am intrat. Pe majoritatea secțiunilor pe care am turnat primul strat de asfalt, vom trece la turnarea stratului de uzură, atunci când vremea o va permite.

Sunt mulțumit de ceea ce am realizat până acum, grupul Transmir a demonstrat, încă o dată!, că poate realiza lucrări de anvergură, de calitate și în termenele fixate.

Acum, când se încheie anul 2020, aș dori să transmit multe mulțumiri salariaților, colaboratorilor, tuturor locuitorilor județului Vaslui și să-i asigur că nu-i vom dezamăgi și că vor vedea doar lucrări de calitate, realizate de specialiștii Transmir”,

a mai spus Emil Savin.