Cum au „ras” șefii DRDP Iași capitala județului Vaslui, dintr-o semnătură! Nesimțire cât cuprinde!

0
271




CHIAR NU VEDE NIMENI?… Vii de la București și ai treburi în Vaslui. Bun. Ajungi în județul Vaslui, venind dinspre Tecuci și, de la Tutova și până la Crasna, nu vei întâlni nicăieri, pe drumul european 581, numele municipiului Vaslui.









Pe nicio plăcuță de informare! Și atunci, unde e Vasluiul? S-a desființat?

Doar Bârlad, Crasna, Huși sau Iași, pe mai bine de 55 de kilometri. Dar, ca să ajungi la Iași, pe drumul național 24, nu cumva treci și prin Vaslui? S-a desființat o capitală de județ și nu știm? Care personaj de la DRDP Iași își permite să-și bată joc de reședința de județ, în asemenea hal?

Mai ales, nu înțelegem de ce tace conducerea Consiliului Județean și nu cere să se repare această nedreptate strigătoare la cer. Problema nu e de azi, de ieri, ci de când a fost modernizat drumul european, dar toate oficialitățile vasuiene tac în fața acestui fapt evident.

Poate că ar trebui să menționăm că la conducerea DRDP Iași au fost și persoane născute în județul Vaslui, mai precis la Bârlad, deci…

Sunt oameni care vin din diverse județe și care spun că au fost dezorientați, pentru că aveau treabă la Vaslui, dar nu au văzut numele municipiului reședință pe niciun panou. „Este încă o probă a sictirului manifestat față de vasluieni de către unii ieșeni”, au spus șoferii vasluieni cu care am discutat în trafic.

Daniel Tănăsuc