Un primar de 10! Duminică, Lipovățul inaugurează o sală de sport la școala unde a învățat marele Ștefan Ciubotărașu!

0
312




EVENIMENT… Duminică, ar fi trebuit să fie o zi festivă pentru comună, la un eveniment cu totul aparte pentru miile de locuitori ai localității, însă totul se va desfășura cu respectarea regulilor sanitare. La Lipovăț, cel mai iubit primar din istoria localității, Valerian Hriscu, inaugurează o sală de dimensiuni olimpice, printre cele mai mari din țară.









Localnicii sunt sfătuiți să respecte distanțarea socială, duminică, atunci când se sărbătoresc Zilele Școlii „Ștefan Ciubotărașu”, marele actor plecat de pe meleagurile Lipovățului. Vor fi recepționate și inaugurate trei obiective, în valoare de milioane de euro, la care un rol determinant l-a avut primarul Hriscu, cel care a realizat proiecte pentru dezvoltarea comunei situată la câțiva kilometri de Vaslui.

„Suntem la finalizarea unor importante obiective de investiții la nivelul comunei. Aceste obiective, datorită valorilor mari și a importanței lor, ar fi trebuit sărbătorite cu fanfară, spectacol, gustări, focuri de artifici, dar din cauza pandemiei provocată de COVID 19 ( SARS CoV-2 ) nu putem face acest lucru.

Totuși, odată cu „Zilele Școlii Ștefan Ciobotărașu”, duminică, pe 21 martie, de la ora 11.30, dorim să marcăm momentul de începere a activității la trei obiective:

– Sală Sport;

– Canalizare ;

– Asfaltare străzi în sat Lipovăț.

Momentul va cuprinde o slujbă de sfințire și vizitarea sălii de sport cu respectarea restricțiilor impuse :

– obligativitatea purtării măștii de protecție pentru persoanele care au peste 5 ani (se asigură măști pentru participanți);

– păstrarea distanței de 1,5 m între persoane.

Persoanele care consideră că nu pot respecta restricțiile impuse sunt rugate să rămână acasă, deoarece nu dorim să răspândim boala și să evităm unele sancțiuni.

Vizitarea sălii de sport se va face până la ora 19.00 ( se va intra pe ușa din fața sălii și se va ieși pe ușa din spatele sălii)”, a anunțat primarul Hriscu.

Edilul Lipovățului are toate motivele să fie mulțumit, câtă vreme comuna sa oferă condiții ca la oraș, cu apă, gaze, asfalt pe ulițe, o comună de nivel european.

Daniel Tănăsuc