Și-a snopit în bătaie concubina, cu o bâtă! A fost arestat de polițiștii din Huși!

0
395




Un nou caz de violență domestică în județul Vaslui, care se termină în arest. Polițiștii hușeni au reținut un bărbat în vârstă de 54 de ani, din comuna Tătărăni, județul Vaslui, bănuit de comiterea infracțiunii de violență în familie.









Pe 23 mai a.c., polițiștii Secției 4 Poliție Rurală Huși au fost sesizați prin apel 112 despre faptul că în data de 21 mai a.c., pe raza localității Crețeștii de Sus, comuna Crețești, județul Vaslui, o femeie de 51 de ani a fost agresată de concubinul său, un bărbat de 54 de ani.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii hușeni au stabilit faptul că, în după-amiaza zilei de 21 mai a.c., pe fondul consumului de alcool, bărbatul cercetat de comiterea agresiunii și-a lovit concubina în mod repetat, cu un obiect contondent (bâtă din material lemnos).

Ca urmare a agresiunii, victima a suferit diverse vătămări ce vor necesita pentru vindecare un număr de 44 – 45 zile de îngrijiri medicale.

În ziua de 25 mai a.c., bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, iar ulterior, a fost prezentat Judecătoriei Huși, care a dispus arestarea preventivă a acestuia, pentru 30 de zile.

Cercetările sunt continuate de către polițiști, în vederea probării întregii activități infracționale a bărbatului.