Încă un salvator vasluian a ieșit la pensie! Respect și admirație, Adrian Agarici, pentru toată activitatea de la ISU!

0
479




EMOȚII… Momentul retragerii din activitate al unui pompier este emoționant, atât pentru cel care își încheie cariera, cât și pentru cei care i-au fost alături, la intervenții și misiuni.









Pltutonier adjutant șef Agarici Adrian, conducător autospeciale în cadrul Detașamentului de Pompieri Vaslui, a trecut un alt prag, acela al retragerii din activitate, după 35 ani de muncă, dintre care 15 ani în rândul salvatorilor. Ieri, în ultima zi de activitate, Adrian a fost sărbătorit de colegii de la ISU, care i-au urat ani mulți de viață, în continuare.

”La finalul carierei sale, ne exprimăm gândurile de admirație și respect pentru ceea ce a realizat în cadrul unității noastre și pentru ceea ce a transmis tinerei generații de salvatori, în special devotamentul, curajul și responsabilitatea față de oameni.

Îi adresăm calde mulțumiri pentru generosul efort de a sluji țara și cetățenii, multă sănătate, liniște, bucurii alături de cei dragi și îi dorim să se bucure de pensie foarte mult timp de aici înainte!”, i-au transmis colegii de serviciu.