FOTOREPORTAJ Câtă bucurie înainte de Paște! Zeci de copii au primit cadouri de la Iepuraș, adus de managerul Radical Grup!

0
410




UN GEST APARTE… Cei 21 de copii de la grădinița din suburbia Căzănești, Negrești, l-au primit, cu multă căldură pe managerul general al Radical Grup, Ionel Sandu, cel care a adus personal cadourile de la Iepurașul de Paște.









Copiii din Căzănești au pregătit desene frumoase legate de Paște, de Iepuraș, de tradițiile din această perioadă, în timp ce cadrele didactice au mulțumit purtătorului de cadouri, pentru surpriza făcută copiilor. S-au bucurat enorm de cadourile primite.

Este doar unul dintre zecile de cazuri în care Iepurașul de la Radical Grup, cu sacul plin de cadouri, a ajuns la copiii care i-au scris. Copii necăjiți, care nu credeau că vor fi ascultați de cineva, au primit cu multă căldură dulciurile și surprizele duse personal de managerul Ionel Sandu.

În jur de 250 de copii vor primi cadouri de Paște, din partea Iepurașului de la Radical Grup, o cifră cu adevărat impresionantă. Unii au primit deja cadourile, pentru alții aceste surprize vor ajunge săptămâna viitoare, important este că Paștele va însemna un strop de fericire pentru acești copii.

”A fost o acțiune de nivel național, pentru că multe cadouri din partea Iepurașului vor ajunge în diverse zone ale țării, la cei care au scris pe adresa noastră. Am simțit o bucurie foarte mare, știind că prin aceste cadouri am ajuns o rază de speranță în sufletele unor copii necăjiți.

Ionel SANDU, Manager general Radical Grup Vaslui

Acum, în preajma marii sărbători a Învierii Domnului, țin să transmit tuturor angajaților, colaboratorilor, clienților noștri, tuturor creștinilor ortodocși cele mai sincere urări de bine, liniște în case și în suflete, bucurie și belșug. Hristos a Înviat!”, este mesajul managerului general Radical Grup, Ionel Sandu.

Pentru a vedea câtă bucurie a adus Iepurașul pe chipurile copiilor din județul Vaslui, și nu numai, urmăriți galeria foto de mai jos.