Majoritatea PNL-USR, din CL Vaslui, dușmanul parcărilor supraetajate din oraș! Drept la replică al unui consilier PSD!

0
475




Pe când erau în Opoziție, consilierii PNL de la Vaslui strigau ca din gură de șarpe că nu se fac parcări subterane sau supraetajate în oraș, că traficul este infernal, că… Imediat ce au realizat că au majoritatea în Consiliul Local, după alegerile din 27 septembrie, alături de cei de la USR, aceștia și-au arătat adevărata față, dușmănoasă față de vasluieni, acționând ca niște marionete în mâna unui deputat care nu are nicio treabă cu administrația, Tudor Polak.









La ultima ședință de CL, când consilierii PSD au propus realizarea unei parcări moderne, supraetajate, pe spațiul actualului Bazar, cu acces spre esplanada din fața Teatrului de Vară, cine credeți că s-au opus? Consilierii PNL și USR, votați de vasluieni să facă administrație! Nu! Ei nu fac administrație, asta trebuie să știe vasluienii, fac o politică de răfuială cu PSD, nu le pasă deloc de vasluienii care i-au ales.

În acest context, pentru a lămuri situația creată – mai ales că trompetele de partid au ieșit cu tot felul de materiale mincinoase la adresa demersului consilierilor PSD – consilierul local Alexandru Barbu a făcut un drept la replică, care aduce clarificări pentru vasluieni, asupra adevăratei situații. Vom publica integral acest drept la replică, pentru că sunt informații importante pentru reședința de județ.

”DREPT LA REPLICĂ !

Ca urmare a dezinformărilor abjecte apărute în spațiul public (articolul din data de 20 aprilie 2021 din cotidianul Vremea Nouă, semnat de Flavius Gheorghieș; emisiunea Ediție specială din data de 23 aprilie 2021, Vaslui TV, invitat Emil Mîndru – viceprimar USR), deși știam cu precizie faptul că terenul de pe amplasamentul actualului bazar era și este potrivit pentru construirea unei parcări supraetajate, legată printr-un pasaj de esplanada Teatrului de Vară, care să deservească atât riveranii, cât și cetățenii care vizitează zona Centrului civic al municipiului, ne-am simțit datori să aducem dovezi concrete ale faptului că nu noi mințim ci, dimpotrivă, taman cei care ne acuză pe noi de minciună, mint cu nerușinare!

Așadar, am solicitat Primăriei municipiului Vaslui clarificări scrise în privința situației juridice a terenului pe care se află amplasat actualul bazar.

Se poate vedea clar în fotografiile documentelor primite faptul că o suprafață de aproximativ 5000 de mp de teren se regăsește în domeniul public al municipiului Vaslui, nefiind obiectul niciunei dispute juridice. Adică, mai mult decât ar fi suficient pentru ca o astfel de parcare să fie construită!

Faptul că, în ședința ordinară a Consiliului Local din data de 15 aprilie 2021, cei 12 indivizi de la PNL și de la USR-PLUS nu au dorit să voteze proiectul nostru de parcare (asta în vreme ce noi le-am votat lor toate proiectele pe care le-am considerat de utilitate pentru vasluieni), nu denotă decât un singur lucru: pentru aceștia, lupta politică și ura pe care o poartă la adresa Partidului Social Democrat sunt mult mai importante decât rezolvarea problemelor municipiului Vaslui!

Faptul că au și ținut să mintă în privința situației juridice reale a terenului (ajutați, bineînțeles, și de către colaboratorii plătiți din presă) nu denotă decât caracterul lor infect și duplicitar!

Rușine PNL!

Rușine USR-PLUS!”.