Bârlădenii protestează, s-au săturat să fie cărați la Vaslui!

0
331




S-AU SĂTURAT… În urmă cu câteva zile, Vasluianul.ro constata un fapt extrem de dureros pentru locuitorii din Bârlad și Murgeni. În timp ce spitalul de la Bârlad este gol, sute de pacienți sunt cărați cu ambulanțele la Spitalul Județean.









„Zeci de ambulanțe din zonele Murgeni și Bârlad aduc pacienți la Spitalul Județean, zilnic, în timp ce în spitalul din Bârlad bate vântul prin saloane, la ditamai spitalul Covid 19.

Vă dați seama ce sume enorme se cheltuie numai pe combustibilul ambulanțelor, care sunt trimise zilnic la Vaslui, în timp ce un spital cu atâtea etaje aproape că nu mai are pacienți?

Cât va mai putea prelua Spitalul Județean de Urgență de la Vaslui cazurile din tot județul? Nimeni nu știe, cert este că s-a instalat un haos total.

Pentru ce sunt plătite sute de cadre medicale la Bârlad, dacă nu au pacienți?

Știți că toți bârlădenii sunt tratați la Vaslui? Știți cât de greu le vine să se întoarcă acasă, la 50 km, după ce fac un tratament la Vaslui?”,

semnala un cititor al ziarului nostru.

Ieri după-amiază, pe pagina de Facebook a organizației PSD Bârlad a apărut un mesaj care incriminează politica dusă de Ministerul Sănătății, în cazul spitalului „Elena Beldiman”.

„Pentru 21 de pacienți Covid, atât câți are internați spitalul “Elena Beldiman”, bârlădenii cu alte afecțiuni vor fi în continuare nevoiți să meargă la Vaslui ori la Iași.

Asta e vestea pe care am primit-o în ședința CLM de astăzi (joi, 4 iunie, n.r.) de la doamna director Borș, la care primarul Boroș dădea din umeri neputincios.

Cu șeful direct, dl.Tătaru, aflat în fruntea ministerului Sănătății, și cu verișoara lui Tătaru, cocoțată în fruntea DSP Vaslui, primarul Bârladului se încurcă în propriile viclenii expirate.

Un lucru foarte grav rămâne – ați sacrificat ACUM sănătatea oamenilor ca să vă lăudați în toamnă cu banii atrași”,

acuză pesediștii bârlădeni.

Este de așteptat ca primarul Boroș să dea o replică la toate acuzele oamenilor lui Solomon.

Citește și: Incredibil bate vantul in spitalul covid de la barlad pacienti pe sponci