“Jmecherul Mosailov”, sãrac lipit si cu datorii de 60.000 de lei la primãrie! Se plângea că amenzile sunt prea mici pentru un șmecher ca el!

0
2583




TUPEU… Autointitulatul interlop de Vaslui, Ionut Mosailov, demonstreazã, încã o datã, cã, realitatea este alta. Plin de datorii cãtre bugetul local al comunei Laza, cu amenzi de aproximativ 60.000 de lei, Mosailov este insolvabil chiar dacã “pozeazã” într-un individ fãrã probleme financiare. De fapt, se poate considera dator vândut la Primãria comunei Laza. Situatia este una criticã pentru autoritãtile locale din comunã mai ales cã sumele datorate de Mosailov afecteazã bugetul local, atunci când sunt împãrtiti banii din bugetul de stat. “Am încercat toate variantele pentru a recupera mãcar o parte din datorii dar nu am reusit. L-am vãzut plimbându-se într-o masinã ceva mai scumpã dar, nimic nu are pe numele lui. Asa cã, degeaba îl somezi sau îi trimiti somatii cu titlul executoriu. Nu ai ce sã-i iei”, spune primarul comunei Laza.









Astfel, cel care, la sfârsitul lunii martie, se lãuda cã amenda datã de cãtre un politis teste una prea micã, avea si de ce sã facã astfel de “arogante”. Oprit în traffic din cauza unor abateri la regimul rutier, Mosailov îl umileste pe politist dupã ce si-a dat seama cã acesta nu are experientã si-l întreabã dacã “este prima datã când amendeazã un smecher”. Amendat cu 870 de lei, Mosailov îI spune politistului cã amenda este bãtaie de joc la adresa lui pentru cã este prea micã, pentru ca pe el îl costă motorina „2 milioane, cât ați scris procesul verbal”.