Agresată sexual, în drum spre liceu! A fost luatã la „ocazie” si batjocoritã de un individ fãrã scrupule

0
720




INCREDIBIL…O adolescentã de 17 ani din Ciortesti, judetul Iasi, a trecut prin clipe de cosmar în timp ce se îndrepta cãtre scoalã. Soferul microbuzului care ar fi trebuit sã o ducã la destinatie nu a oprit astfel cã fata a fost nevoitã sã-si încerce norocul cu o masinã de ocazie. Nu a trecut mult timp si un autoturism a oprit sã o ducã unde dorea. Încrezãtoare, tânãra s-a urcat în masinã fãrã sã bãnuiascã ce o asteaptã.









Soferul a condus masina pe un drum lãturalnic. A oprit, a blocat portierele si a încercat sã o violeze. Nu a reusit sã aibã contact sexual însã si-a satisfãcut poftele cu degetele. Scãpatã din mâinile agresorului, fata a mers direct la politie si a povestit prin ce a trecut. A reusit si sã retinã o parte din numãrul de înmatriculare al masini astfel cã politistii au reusit sã-l prindã repede pe individ. Acesta se numeste Demis Teofil Ofileanu si este o mai veche cunostintã a oamenilor legii, din municipiul Vaslui dar care locuieste, fãrã forme legale, în judetul Iasi.

Ofileanu a fost prins în timp ce conducea masina. Luat la întrebãri, acesta nu a reusit sã prezinte nici permis de conducere astfel cã s-a ales cu dosar penal si pentru conducere fãrã permis. Adus în fata judecãtorilor de drepturi si libertãti, bãrbatul s-a ales cu mandat de arestare pentru 30 de zile.