A V-a editie a Festivalului Florilor deschis de primarul Vasile Pavãl! Vasluienii sunt asteptati în Centrul Civic

0
368




EVENIMENT…Primaul municipiului Vaslui a tinut sã deschidã personal cea de-a V-a editie a Festivalului Florilor. A vizitat fiecare din cei 25 de expozanti si le-a urat bun venit. Printre acestia s-au numãrat si expozanti care au fost prezenti si la editiile trecute ale festivalului. Unii dintre ei au tinut sã multumeascã edilului pentru o nouã editie, mai ales cã, anul trecut, pandemia nu a dat voie ca astfel de evenimente sãfie organizate.









Pe timpul celor trei zile de expozitie, în Centrul Civic al municipiului Vaslui dar si în Parcul Copou vor fi organizate si altfel de evenimente menite sã atragã vasluienii. Astãzi, în mijlocul expozantilor, Rares Trufea va sustine un recital ca sâmbãtã, în Parcul Copou, sã aibe loc o nouã editie a festivalului “Mai cu Folk”.

De asemenea, prima zi a expozitiei de flori a coincis cu o mare sãrbãtoare ortodoxã, Sfintii Constantin si Elena. Astfel, primarul Vsluilui dar si cei doi viceprimari, au tinut sã transmitã urãri de bine celor care-si sãrbãtoresc ziua numelui. „Astãzi este si o mare sãrbãtoare ortodoxã astfel cã urez tuturor care poartã numele celor doi sfinti, Constantin si elena, La multi ani!

Cât despre festival, pot spune cã am reusit sã reluãm aceastã frumoasã activitate si am ajuns la cea de-a v-a editie. Din pãcate, am fost nevoiti sã sãrim peste editia ce ar fi trebuit sã fie organizatã în 2020 dar sper ca, în continuare, sã putem realiza astfel de manifestãri. Deschidem aceastã editie în Centrul Civic cu 25 de producãtori de flori. Vasluienii vor gãsi specii deosebit de frumoase care, sigur vor fi cumpãrate si vor fi plantate în grãdini. Suntem o perioadã de relaxare si, usor, usor, ajungem la o viatã normalã. De asemenea, timp de trei zile vor avea loc si diverse manifestãri culturale astfel cã, la sfârsitul acestor zile, vasluienii sã fie multumiti”, spune primarul Vasile Pavãl.