Teribilismul i-a adus la un pas de moarte! Accident cu trei victime la Crivesti

0
320




ACCIDENT…Trei tineri au fost la un pas de moarte dupã ce, din cauza vitezei excesive, masina în care erau s-a rãsturnat în afara pãrtii carosabile. Astfel, detasamentul de pompieri Bârlad a intervenit cu o autospecialã de stingere echipatã cu modul pentru descarcerare, o ambulantã SMURD si echipaje specializate, la un accident rutier produs pe DJ 243A, în raza localitãtii Crivesti, comuna Tutova. La fata locului au fost deplasate si douã ambulante apartinând SAJ Vaslui, substatia Bârlad.









În accident a fost implicat un autoturism în care se aflau cinci persoane (patru bãieti si o fatã). La sosirea echipajelor de interventie a fost gãsit un autoturism avariat, iesit în afara pãrtii carosabile si rãsturnat pe o parte. Trei persoane aflate în interiorul autoturismului se autoevacuaserã. Alte douã au fost scoase din interior de cãtre ceilalti participanti la trafic. Trei dintre persoanele implicate în accident au avut nevoie de îngrijiri medicale. Victimele au fost transportate la spital. Pompierii militari au asigurat mãsurile PSI si au stabilizat autoturismul. Cauza si circumstantele producerii acestui accident rutier sunt cercetate de institutiile abilitate.

Dintre cele trei victime, în starea cea mai gravã este persoana de sex feminin, aceasta fiind diagnosticatã preliminar cu traumatism cranio-cerebral, traumatism cranio-facial, suspiciuni de fracturi ale oaselor bazinului. Celelalte douã victime au suferit traumatisme ale membrelor superioare.