SURSE: Viitorul șef al IPJ Vaslui va veni de la Huși! Trebuie să primească ”binecuvântarea” lui Tătaru!

0
1091




BURSA ZVONURILOIR…Tot mai multe voci din interiorul Inspectoratului de Poliție al Județului Vaslui și nu numai vorbesc despre numirea următorului șef. Cu sprijinul politicienilor vasluieni aflați acum la guvernare, următorul șef al polițiștilor vasluieni va veni de la Huși. „Emanuel Nacu, Sebastian Poghircă, Iovu, de la Economic sau Liviu David sunt numele vehiculate că vor ajunge la conducerea Inspectoratului. Toată lumea vorbește de sprijinul pe care-l va primi unul dintre ei, din partea deputaților vaslueni aflați la guvernare”, spun surse din interioru lPJ Vaslui.









Deocamdată se știe, cu siguranță, faptul că fostul inspector șef al IPJ Vaslui a ajuns la cârma Inspectoratului General pentru Emigrări. Și asta după ce a reușit performanța ca, în perioada în care a fost detașat la Vaslui, să fie mai mult în concediu medical, până ce și-a făcut dosar pentru incapacitate temporară de muncă.

În tot acest timp, șefia IPJ Vaslui a fost asigurată de către adjunctul Robert Donosă. Problema este că, după plecarea lui Tamaș la București, a expirat și împuternicirea lui Donosă. Cu toate acestea, fostul adjunct asigură, în continuare, conducerea inspectoratului.