Controalele de la Spitalul Judetean s-au lãsat cu amenzi. Autopsierul acuzat cã lua spãgi a scãpat cu basmaua curatã

0
408




INCREDIBIL…Corpul de control venit în control la morga Spitalului Judetean a plecat si a lãsat în urmã doar amenzi, în valoare totalã de 84.000 de lei. Astfel, spitalul vasluian a primit 55.000 de lei amendã, managerul s-a ales cu o sanctiune de 10.000 de lei, directorul medical cu 20.000 de lei. De asemenea, 2.000 de lei amendã a primit si asistenta sefã a sectiei Anatomie Patologicã, iar cea de la Terapie Intensivã, tot 2.000 de lei.









Conform raportului, Spitalul Judetean de Urgentã Vaslui a fost amendat pentru cã morga foloseste formol la îmbãlsãmare în loc de un alt biocid. În schimb, autopiserul acuzat cã cerea si lua spãgi a scãpat nesanctionat. Rãmâne de vãzut ce se va întâmpla în viitor în conditiile în care plãngerea care a declansat întregul scandal a ajuns si la Parchetul de la lângã Tribunalul Vaslui.

Reamintim cã, în urmã cu mai bine de o sãptãmânã o jurnalistã din Bârlad a fãcut acuzatii grave la adresa unui autopsier dupã ce mama sa a decedat si aceasta a fost obligatã sã foloseascã serviciile firmei de pompe funebre a acestuia. Supãratã pe întreaga situatie, jurnalista a sesizat Ministerul Sãnãtãtii si organele de cercetare penalã.