Marius Arcăleanu contraatacă! A prezentat la București dezastrul din organizația județeană PNL!

0
289




Nelu Tătaru face eforturi foarte mari pentru a-și păstra scaunul de președinte al organizației județene PNL. Se laudă că a promovat tineri pentru președinția CJ Vaslui – de ce nu a avut curajul să candideze el?, asta e întrebarea – spune că a făcut curățenie în partid și a dat afară toți pesediștii și, mai ales, se laudă cu mandatul de ministru al Sănătății în timpul pandemiei (oare cum se vor termina dosarele deschise la DIICOT și DNA, privind achizițiile din pandemie?).









Ceea ce nu spune actualul președinte este că majoritatea liberalilor nu-l mai vor în fruntea organizației. Unii nu au curajul să recunoască asta, deși se vorbește mult pe la colțuri, în partid, despre acest subiect. Liberalii spun că s-au săturat de un Tătaru mai mult absent prin județ, care nu răspunde la telefoane, nu apare public nicăieri prin comune sau orașe, este absolut fantomatic. Dar, vrea președinte în continuare.

Pe acest fond de nemulțumiri, ieri, fostul secretar general al PNL, mazilit la ordinul lui Tătaru, Marius Arcăleanu, a mers la București cu tolba de nemulțumiri a organizațiilor liberale din județ. Într-o postare pe Facebook, din care lasă să se înțeleagă faptul că s-a discutat deschis despre situația de la Vaslui, Arcăleanu spune că ”au reieșit idei care vor conduce la dezvoltarea organizației”.

”La invitația conducerii centrale, primită pe fondul candidaturii mele la funcția de președinte al PNL Vaslui, am participat la mai multe întâlniri cu lideri ai Partidului Național Liberal, pentru a discuta potențialele direcții de evoluție a organizației PNL Vaslui. În cadrul acestor discuții, au reieșit numeroase idei care, cu siguranță, vor avea un impact benefic asupra evoluției organizației noastre.

Am folosit acest prilej pentru a transmite doleanțele colegilor și prietenilor mei din organizațiile PNL Vaslui din mediul urban și rural.

Așa cum am promis, am vrut să mă asigur că viziunea noastră asupra dezvoltării județului Vaslui este cunoscută și sprijinită la nivelul conducerii centrale”, a postat Arcăleanu, după ședință.