Sălbaticii din zona Avântului, la Vaslui! Au vandalizat mașinile ”străine” de cartierul lor!

0
306




Polițiștii vasluieni caută să depisteze, pe camerele de supraveghere din zona Avântului-Protoierie, o bandă de sălbatici care a devastat mai multe mașini, în urmă cu câteva nopți. Este vorba de indivizi certați cu legea și bunul simț, care au dorit să-i pedepsească pe cei care nu locuiesc în zonă, dar au parcat pe străduța spre Clubul Tineretului sau în parcarea de lângă grădinița situată în zonă.









Antene smulse, ștergătoare distruse, chiar și parbrize sparte – este bilanțul unei nopți nebune, cum nu s-a mai auzit până acum la Vaslui.

De când au ajuns vasluienii să-și facă dreptate cu parcările, doar pentru că pe locul unde parchează ei de obicei staționează alte mașini? Fapte grave, care ar trebui analizate și pedepsite foarte aspru.

”Mi-au spart parbrizul și mi-au vandalizat mașina, doar pentru că am parcat în zona Protoieriei, deși eu locuiesc mai sus de grădiniță. Îmi montez camere pe mașină și îi aștept să mai vină o dată. Nu-i duc la Poliție, îi rup în bătaie”, a spus un proprietar de mașină.