Politistii negresteni au retinut doi frati din Rafaila! Beti, au snopit în bãtaie un consãtean!

0
454




Politistii Sectiei 6 Politie Ruralã Negresti au retinut doi frati, din comuna Rafaila, judetul Vaslui, bãnuiti de comiterea infractiunilor de lovire sau alte violente, violare de domiciliu si tulburarea ordinii si linistii publice.









Politistii Sectiei 6 Politie Ruralã Negresti, din cadrul Politiei Orasului Negresti, au probat activitatea infractionalã a doi bãrbati în vârstã de 25 si 34 de ani, din localitatea Rafaila, comuna Rafaila, bãnuiti de comiterea infractiunilor de lovire sau alte violente, violare de domiciliu si tulburarea ordinii si linistii publice.

In urma cercetãrilor efectuate, politistii negresteni au stabilit cã, în data de 6 iunie a.c., ora 15.00, în localitatea Rafaila, pe fondul consumului de alcool si al unui conflict anterior, bãrbatii bãnuiti de comiterea infractiunilor ar fi pãtruns, fãrã drept, în locuinta persoanei vãtãmate, un bãrbat de 36 de ani din Rafaila, unde l-ar fi agresat pe acesta, lovindu-l cu obiecte contondente în zona corpului si a capului.

Persoana vãtãmatã a fost examinatã medico-legal traumatologic, ocazie cu care, în baza concluziilor preliminare, s-a stabilit cã necesitã un numãr de 7-8 zile îngrijiri medicale pentru vindecare.

In data de 7 iunie a.c., ca urmare a administrãrii probatoriului, politistii au luat fatã de bãrbatii cercetati mãsura retinerii pentru o perioadã de 24 de ore, urmând ca acestia sã fie prezentati Parchetului de pe lângã Judecãtoria Vaslui, cu propunerea dispunerii unei mãsuri preventive.