Clasa politică vasluiană pusă la zid de oamenii de afaceri

0
1106




DEZABATERE… În urmă cu puțin timp s-a încheiat o întâlnire a oamenilor de afaceri vasluiani găzduită de către Camera de Comerț, Industrie și Agricultură a județului Vaslui. La întâlnire ar fi trebuit să participle și parlamentari vasluieni din coaliția de guvernare sau din opoziție dar singura prezentă a fost deputata AUR, Raisa Enachi.









Discuțiile s-au purtat în jurul problemelor cu care se confruntă oamenii de afaceri legate de lipsa implicării politicienilor în sprijinirea lor, în atragerea de fonduri pentru dezvoltarea județului dar și discuții legate de lipsa de forță de muncă, mai ales a celei calificate și discuții egate de birurilee pe care un angajator șI un angajat este obligat să le plătească statului.

“Suntem țara cu cea mai mare impozitare a salariului din Uniunea Europeană. De aceea, un salariat, cu un salariu brut de 2.400 de lei, ia jumătate din bani în mână. Ceilalți sunt direcționați către bugetul de stat, sub formă de taxe și impozite. Parlamentarii care reprezintă județul Vaslui, fie de la Putere, fie din opoziție, ar trebui să de reprezinte interesele și nu să se certe între ei. Așa nu vom realiza nimic. Ne vom întâlni între noi și vom vorbi degeaba”, au spus oamenii de afaceri din județul Valsui, prezențI la întâlnire.