”Măcelarul din Coroiești” nu mai suportă gratiile! Judecătorii i-au prelungit mandatul!

0
2282




CERERE… Bãrbatul de 51 de ani, din Coroiesti, arestat dupã ce si-a înjunghiat concubina cu un un cutit în zona gâtului, a ajuns, din nou, în fata judecãtorilor. De data aceasta, criminalul a cerut o mãsurã mai usoarã restrictivã de libertate dar instanta nu a fãcut decât sã-i prelungeascã arestul preventiv.









Scenele de violentã au avut loc la Coroiesti, acolo unde o femeie însãrcinatã în 32 de sãptãmâni a fost înjunghiatã în zona gâtului de cãtre concubin. Bãrbatul s-a întors bãut de la muncã a fãcut scandal, apoi a pus mâna pe un cutit  si a înjunghiat-o pe femeie, punându-i atât ei viata în pericol, cât si pe cea a bebelusului. Femeia a ajuns la spital în stare gravã, fiiind operatã de medicii bârlãdeni.

Ulterior, femeia a fost trimisã la Iasi, la o clinicã specializatã. Fãtul este în stare stabilã, în schimb, femeia nu mai poate vorbi, fiindu-i afectate coardele vocale. Victima se numeste  Mariana Lupu si este din Coroiesti, iar concubinul sãu, Liviu Mocanu, de 51 de ani, este din judetul Bacãu. Cei doi au opt copii, doi provin dintr-o altã cãsãtorie a agresorului, iar sase sunt fãcuti cu Mariana Lupu. Sãtenii au povestit cã agresorul munceste cu ziua prin sat, vine bãut acasã, face scandal si este violen t.