VIDEO Legea se aplică la Vaslui! Scandalagii din Zona Industrială puși cu botul pe labe de jandarmi! Intervenție ÎN FORȚĂ!

0
614




Captură foto Video Sindicat Sidepol București

INTERVENȚIE…Jandarmii vasluieni demonstrează, încă o dată, că legea trebuie respectată și că nimeni nu este deasupra legii.









Astfel, la începutul lunii iunie, un grup de scandalagii din Zona Industrială au simțit pe propria piele ce înseamnă nerespectarea normelor legale de liniște și ordine publică. De asemenea, Sindicatul Sidepol salută modul în care a fost aplicată legea la Vaslui dar trage și un semnal de alarmă, făcând o comparație cu patrulele de poliție de Ordine Publică și cele de jandarmi.

Conform Jandarmeriei Vaslui, în data de 3 iunie 2021, în jurul orelor 20.40, un echipaj de jandarmerie care se afla în patrulare pe strada Metalurgiei din municipiul Vaslui s-a sesizat cu privire la faptul că în  zonă este tulburată ordinea publică prin muzică ascultată la intensitate ridicată și larmă. La fața locului se afla un grup de persoane cărora jandarmii le-au solicitat să lase muzica mai încet.  Drept răspuns, doi bărbați au devenit agresivi fizic și verbal.

Datorită comportamentului lor și a faptului că au refuzat să se legitimeze, jandarmii au imobilizat cele două persoane și le-au condus la sediul Poliției municipiului Vaslui. Deoarece una din persoane se afla sub influența băuturilor alcoolice și amenința cu acte suicidale a fost condusă la Spitalul Județean Vaslui pentru evaluare de specialitate. În urma acestui eveniment au fost sancționate contravențional patru persoane, cu amenzi în valoare de 7.800 de lei.

Intervenția jandarmilor vasluieni a fost salutată de colegii din Sindicatul polițiștilor – Sidepol București.

Iată mesajul acestora: „Dovada că se mai pot face și lucruri bune în Minister, pentru ordinea și siguranța publică, atunci când exista voință. Jandarmeria are patrule auto formate din minim 4 lucrători, care intervin sigur și precis! Poate că ar trebui reluate discuțiile privind transferul colegilor de la Ordine Publică-Jandarmerie, la Ordine Publică-Poliție, pentru ca doar așa vom avea un sistem sigur, sănătos, eficient și care să asigure siguranța cetățenilor”.