Cum a ajuns Dan Marian să se mânjească pe bot, de la o prăjitură!

0
678




Cine nu a auzit de Dan Marian, fostul liberal, fostul parlamentar, fostul…? Pentru că toate la el sunt la TRECUT. Ei bine, acest individ lipsit de scrupule, fugit de la Huși de teama ciomegelor, cel care se visează deja vicepreședintele județului, cu binecuvântarea lui Buzatu, apelează la tot felul de mizerii.









Printre altele, înregistrarea unor discuții private, practică des întâlnită în activitatea acestui individ, de-a lungul anilor.

Așa s-a întâmplat și în urmă cu câteva zile, când am fost chemat de Marian în sediul ALDE de la Vaslui, pentru o discuție între prieteni, spunea el. Mi-a spus: „Uite, am cumpărat o prăjitură de alături, ți-am luat și o cafea, aș dori să stăm de vorbă”.

Recunosc, îl știu pe Marian din vremea când avea 23-24 de ani, era tânăr consilier local în Huși. Am fost cu el prin campanii electorale. Am discutat, cu el alături, cu miniștri în vremea PDL. Am avut discuții cu el despre războaiele pe care le avea cu Timofticiuc, cu ani în urmă, când căutam o cale de împăcare. Deci, am avut o discuție amicală, ca între doi oameni care se cunosc de 20-22 de ani.

Dar, nu am crezut nicio clipă că, în războaiele lui murdare cu fostul meu coleg de la Vremea Nouă, poate să decadă în asemenea hal! Să mă înregistreze într-o discuție privată!

În ziua cu prăjitura, nu am s-o uit niciodată!, acest individ fără scrupule mi-a pus tot felul de întrebări, m-a îndreptat spre tot felul de subiecte, în care îmi cerea să-l atac pe patronul de la Vremea Nouă, să demasc ce am văzut eu în anii petrecuți cu Lucian Timofticiuc.

I-am spus că, așa cum am procedat și în alte situații grele, las trecutul în urmă și merg mai departe, mă concentrez pe proiectul meu de suflet, vasluianul.ro, ziarul tuturor vasluienilor.

Nu am putut gândi nicio secundă că un asemenea personaj, care va veni în fața dvs, a alegătorilor vasluieni, peste câteva luni, ca un politician-victimă a lui Tătaru, mă va înregistra. Vechile năravuri nu se uită niciodată, nu-i așa, dle Dan Marian?

Vă anunț public, dle Marian, că modul în care m-ați înregistrat într-o discuție privată și faptul că pasaje din discuția noastră le-ați trimis la Curentul, la București, vor face obiectul unei plângeri penale.

Cât privește cariera dvs politică, consider că ați ajuns la ultima treaptă a demnității umane!

Fără respect,

Daniel TĂNĂSUC,

Jurnalist vasluianul.ro